Forbruker
Country
LED skateboard

LED-PÆRER I ET ANNET LYS

10 ALTERNATIVE BRUKSOMRÅDER FOR LED-PÆRER

 

Noen ganger er det godt å tenke utenfor LED-pæreboksen. I tillegg til de standard bruksområdene, for eksempel i hjem og bedrifter, finnes det mange andre måter å bruke LED-pærer på. Noen har du kanskje aldri tenkt på. Kunne du tenke deg å lyse opp ballkjolen for å skape en dramatisk entré? Eller hva med et tilbehør til kjæledyret ditt? Her gir vi deg 10 artige og alternative ideer.

RULLEBRETT, SYKLER ELLER SURFEBRETT

 

Med økt sikkerhet, men mest stil, kan LED-pærer gi en kveldssurfing eller natterulling det lille ekstra. Ved å lyse opp hjul, brett eller kanter reduserer de risikoen for å minste utstyr (eller venner) i mørket. For ikke å snakke om at de ser fantastiske ut i videoer. For de som prøver å surfe, hvorfor ikke kombinere det med en LED-våtdrakt?

OPPLYSTE VINSTATIVER

 

Vet du aldri hvilken vin du skal velge? Denne ideen kan bidra til å kaste lys. Vinstativer med LED-pærer er spesielt nyttig for de som har en samling i kjelleren, og de avgir hverken varme eller UV-stråling som kan degradere stabile organiske bestanddeler i vinen. De leveres med en rekke kunstneriske design, og du kan velge om du vil lyse opp hyllene eller selve flaskene.

LED-HUNDEHALSBÅND

 

Lysemitterende hund? Det har aldri vært enklere å holde øye med kjæledyret på morgen- eller kveldsturer. Disse halsbåndene gjør det også enklere for sjåfører å se dyrene hvis de går ut i veien. I tillegg, ettersom halsbåndet kan ses på lang avstand, er de svært nyttige for arbeidsdyr, spesielt redningshunder.

SKINNENDE POTTEPLANTER

 

LED-pærer gir mange forskjellige måter å piffe opp hagen på, fra opplyste parasoller på bordet til opplyste beholdere til plantene. Plantepotter med LED-pærer leveres også i en rekke farger og finnes i ulike fasonger og størrelser. Hvis du vil eksperimentere enda mer, kan du også prøve plantepotter som endrer farge hele tiden.

LED-DUSJHODER

 

LED-pærer til dusjen er hovedsakelig en designeffekt og drives av rennende vann. De kan imidlertid også brukes til å gi informasjon. LED-dusjhoder kan ha innebygde temperatursensorer som indikerer når vannet har en trygg vanntemperatur. Rødt lys (og vann) betyr for eksempel at vannet er for varmt. Dette alternativet er supert for de som liker å synge i dusjen og er moro for både voksne og barn. Hva med lilla regn?

LED-dusjhoder

LED-DØRMATTER

 

Ønsk gjester velkommen med en glitrende dørmatte eller en beskjed skrevet med LED-pærer. Mattene kommer med innebygde sensorer og lyser opp når noen nærmer seg døren. Disse mattene er støtsikre, vanntette og svært slitesterke og finnes til og med i Halloween- og juleutgaver.

TAPET

 

Belysning på veggen? Det kan du få med denne interiørdesignegenskapen. Når det er installert, har det aldri vært enklere å endre utseendet til et rom. Prøv ut nye fargesammensetninger med kun ett klikk. En idé som denne er spesielt nyttig i hotellbransjen, og gjør det mulig å skape ulike stemninger til lunsj, middag eller kveldsdrinken.

BALLANTREKK

I 2016 fikk Hollywood-skuespiller Claire Danes folk til å snu seg etter Met Gala-kjolen hennes. Den høyteknologiske glitrende drakten med fiberoptikk gjorde at hun bokstavelig talt skilte seg ut på den røde løperen. Vil du føle deg som stjerne? Ved hjelp av små LED-alvelys, en liten batteripakke og litt sying, så kan du det. Ettersom LED-lampene er kompakte og ikke avgir varme, kan de fungere som det ultimate tilbehøret. Og for gutter? Hvorfor ikke legge til LED-lamper på jakkeslaget eller pyntebuketten?

TOALETTSETER

Hva med disse? Opplyste toalettseter er definitivt lette å få øye på hvis du må på do midt på natten. Du trenger ikke lenger å slå på lyset og forstyrre andre. LED-toalettseter leveres med forskjellige design, fra nattemotiv til akvarier.

LED-BALLONGER

Apropos feiringer – disse er et must på enhver fest. LED-ballonger kombinerer dekorasjon med belysning, og blir garantert en snakkis. Siden de er så små og ikke avgir varme, kan LED-pærer lett puttes på innsiden av vanlige ballonger. Blinkende pærer eller forskjellige farger gir deg diskofølelsen!

HISTORIENE I KORTE TREKK

Se alle belysningshistorier

Del siden på sosiale medier