Forbruker
Country

LED, LETT SOM BARE DET!

HVORDAN FORVANDLE BARNEROMMET MED LYS

Barna elsker å leke på rommet. Men rommet skal også fungere til lekselesing og søvn. Heldigvis gjør riktig lys alt mye lettere. Selv om vi ikke kan garantere at barna kommer til å bli flinkere i matte, er vi rimelig sikre på at i hvert fall konsentrasjonen deres vil bli bedre med de tipsene til LED-belysning som presenteres i videoen!

For barna er rommet også borgen deres! Etter hvert som de blir eldre, vil behovene deres endres – og det bør også belysningen gjøre.

Hvis barna har begynt på skolen, vil LED-pærer med kjølig, hvitt lys hjelpe på konsentrasjonen når de gjør lekser. Når leksene er ferdige, er kraftige LED-pærer perfekte til avslapping og kreativt kaos! Ved leggetid skaper LED-pærer med varmt, hvitt lys og mulighet for dimming den riktige stemningen. Hvis barnet er mørkredd, kan nattlys formet som forskjellige dyr, gi en følelse av trygghet – med alt fra glødende ugler til lysende marihøner kan alle få en god natts søvn.

Og den beste nyheten for foreldre? Det er superenkelt å bytte til LED-pærer, og de er dessuten mye mer effektive enn glødepærer.

HISTORIENE I KORTE TREKK

Se alle belysningshistorier

Del siden på sosiale medier