Forbruker
Country

RÅD FOR SMART LED-BELYSNING UTENDØRS

RUNDT HUS OG HAGE

En godt gjennomtenkt belysningsplan for utendørsområdet ditt er viktig på mange måter. Med kaldt lys sørger du for trygghet rundt huset, mens varmt lys skaper en koselig, omgjengelig stemning i hagen – for eksempel under en utendørs feiring eller sammenkomst med familie og venner. Dette krever en harmonisk belysningsplan. Med eller uten utsmykninger, klassisk eller moderne: ditt hus, din hage, din stil. Og med den nyeste LED-teknologien kan du si farvel til høye strømregninger!

EN OVERSIKT OVER DIN UTENDØRS

LED-BELYSNINGSPLAN:

Utendørsbelysning
  • Utendørs veggarmaturer er tilgjengelige som direkte og indirekte lys. Vegg- eller takfestet utendørsbelysning lyser ikke bare opp terrasser, men er også perfekt for inngangspartier eller oppkjørsler med sine energibesparende LED-pærer. Med dobbel lyseffekt fremhever utendørsbelysningen hjemmet ditt på en flott måte. Og takket være justerbare hoder kan du til og med spre ut spotbelysning.
  • LED-belysning for gangveier er tilgjengelig som lanterner, pullerter eller sokkellys. De vil lyse opp og vise vei ned en sti eller oppkjørsel. Med utendørsbelysning kan terrassen rammes inn med pengebesparende LED-lys, eller du kan fremheve blomsterbedet.
  • LED-lyskjeder er den perfekte måten å la lyskreativiteten løpe løpsk i hagen. Utendørslysene fremhever ikke bare hovedpunkter i hagen, men avgir også en behagelig glød.
  • LED Floodlights har veldig høy lysstyrke og optimal lysdistribusjon. De kan for eksempel passe perfekt til garasjebelysningen.
  • Med mobil utendørs LED-belysning er du ikke avhengig av strømtilførsel. Du kan derfor lyse opp mørke hjørner av huset og hagen på et øyeblikk. Velg mellom utendørslys som er batteridrevne eller utstyrt med solcelleteknologi.

ENKEL SJEKKLISTE FOR UTENDØRSBELYSNING – HVA GJØR HVA?

Finn riktig belysning for hvert utendørsområde:

Utendørs vegglys Gangveibelysning Lyskjeder Flomlys Mobil-utendørsbelysning
Sikkerhet og veiledning
Fremheving
Betoning

I GOD BEHOLD:

SMART UTENDØRS LED-BELYSNING FOR HJEMMET

For atmosfærisk vinterbelysning, hagefester med god stemning og forbedret sikkerhet: imponer naboene så vel som gjestene! Smart utendørs LED-belysning har en dimmefunksjon, justerbare fargetemperaturer fra varmt til hvitt dagslys og fargeendringer (RGBW), der alt er alt er fleksibelt kontrollerbart fra innsiden og utsiden via en app eller talekommandoer.

Velutformet utendørsbelysning er spesielt viktig for deg og familiens sikkerhet. Som ansvarlig huseier, bør du eliminere alle faremomenter, blant annet snublefarer, på eiendommen. En smart løsning er utendørsbelysning med dagslyssensorer og bevegelsesregistrering.

Et annet viktig aspekt ved smart utendørsbelysning: beskyttelse mot innbruddstyver. Fordi én ting er sikkert: lys skremmer bort tyvene. Med gode smarthjem-løsninger kan du beskytte hjemmet og hagen ved hjelp av den nyeste teknologien og spare energi på samme tid.

Utendørsbelysning

KLART OG TYDELIG

SVAR PÅ SPØRSMÅLENE DINE

1. Hvilken fargetemperatur skal jeg velge for utendørsbelysningen?

Varm hvit utendørsbelysning med en fargetemperatur på opptil 3300 kelvin produserer et koselig lys – for eksempel utendørsbelysning for en terrasse og hage. For tilstrekkelig lysstyrke og sikkerhet gir nøytral hvit utendørsbelysning mellom 3300 og 5300 kelvin – perfekt for inngangspartier.

2. Hvilken lysstyrke bør utendørsbelysningen ha?

400 til 600 lumen er nok for en behagelig utendørsbelysning. Hvis du skal ha en kraftig utendørs spotlight, bør du velge mer enn 1000 lumen.

3. Hvilke lyspærer er egnet for utendørsbelysning?

LED-pærer anbefales på det sterkeste for utendørsbelysning. De er gode på å spare energi og har vanligvis lang levetid.

4. Hva trenger jeg å vite om IP-klassifiseringer?

Utendørslys må som et minimum overholde IP44. Hvis lysene utsettes for sterk vannstråle, for eksempel gjennom en vannspreder, kreves IP65 som et minimum.

LEN DEG TILBAKE OG SLAPP AV:

UTENDØRS LED-BELYSNING FOR AVSLAPPEDE KVELDER

Utendørsbelysning

På varme sommerkvelder samles venner til uti skumringstimen i en hyggelig atmosfære. En perfekt forlengelse av kvelden på terrassen kan skapes med atmosfærisk lys mens hagen er innhyllet av et dekorativt lys. Gjør planen din til en komplett suksess ved å følge disse tipsene:

  • Med individuelle spotlights kan du belyse dekorative detaljer i hagen din og fremheve fortryllende høydepunkter. Du kan for eksempel lyse opp individuelle planter med grønt lys. Få frem feriefølelsen!
  • Lanterner og utendørs vegglamper i et konsekvent design omgir terrassen og skaper en harmonisk stil.
  • Med lys som kan dimmes, kan du øyeblikkelig sette på sterkere lys, f.eks. på terrassen mens du griller og spiser.
  • Indirekte belysningsplaner med LED-Strip-lys og spotlights gjør sitteområdet til et koselig sted.
  • Med moderne gulvlamper lager du øyer av lys som gir en enda mer atmosfærisk stemning.

Enten utendørsbelysningen er i antrasitt, hvitt, grått eller en annen favorittfarge, kan du lage din individuelle utendørsbelysningsplan og ta den energibesparende utendørs LED-belysningen med deg hjem!

EGNEDE PRODUKTER FOR UTENDØRSBELYSNINGEN

Del siden på sosiale medier