Forbruker
Country
Smart+

SMART+

ENDELIG ER LYSENE LIKE SMARTE SOM DEG

SMART+

Snubler du deg frem i bekmørket? Fomler du etter lysbrytere i blinde? Må du stå opp av sengen for å slå på lyset?

Med smart belysningsteknologi fra LEDVANCE forvandler du hjemmet ditt til en intelligent, høyteknologisk verden hvor du kan føle deg komfortabel.

Med SMART+ kan du styre, dimme og tilpasse lysene dine på et øyeblikk, ved hjelp av en smarttelefon eller stemmen din.

De mange belysningsproduktene våre, både innendørs og utendørs, er ikke bare superstilige, men også svært effektive. Du sparer penger, kan trylle frem den belysningsstemningen du ønsker, og føle deg tryggere.

SÅ SMART

SMART+ FRA LEDVANCE

SMART+

Du bestemmer hvordan du vil gjøre lysene dine smarte – LEDVANCE tilbyr den riktige løsningen fra en rekke alternativer. Nå kan du enten velge den smarte måten og bruke en app på, eller gjøre det på den uformelle måten og bruke en taleassistent til å styre lysene dine. Du kan velge mellom ulike teknologier: Wifi, Bluetooth, raskt oppsett og ingen ekstra maskinvare, eller ZigBee, med en gateway og et stort utvalg produkter.

FULL KOMPATIBILITET, MAKSIMAL KOMFORT, SVÆRT EFFEKTIVT

OPPDAG MULIGHETENE

Du kommer til å oppdage en rekke atmosfæriske skiller mellom lys og mørke, og virkelig begynne å føle fascinasjonen for lys. Det er mer enn 100 års erfaring i hver av våre SMART+-løsninger.

SMART+

SMARTBELYSNING ER DEN NYE LIVSSTILEN

NÅ SOM VÅR VERDEN BLIR SMARTERE, TAR OGSÅ BELYSNINGEN DIN ET SKRITT INN I FREMTIDEN

SMART+ gjør belysning til en ekte glede
Er du i festhumør? Få på rampelyset! Tid for kos? Smart dimming! Drømmer du deg bort i en bok? Skru opp lysene! Uansett hvilken atmosfære du ønsker å skape eller fremheve, finnes det uendelige muligheter og 16 millioner fascinerende farger mellom varmhvitt og kaldhvitt lys.

SMART+ gjør belysning til en fornøyelse
Du har drømt om slike bekvemmeligheter i lang tid. Du kan styre lysene i hele huset med bare et trykk eller en talekommando, uten å bevege deg fra sofaen.

SMART+ gjør belysningen din til en livvakt
Bruk mobiltelefonen din til å slå på lysene hjemme når du er på ferie, slik at det ser ut som om du er der. Slå på utelysene når du er nesten hjemme. Så er du på den sikre siden.

SMART+ gjør belysning til en opplevelse
Du kan lage fantastiske lyspunkter med våre smarte belysningsløsninger, ikke bare innendørs, men også i hagen din og rundt huset. Det som pleide å være skjult i mørket, er nå badet i lys. Perfekt fremhevet for å passe til situasjonen.

Smart+ WIFI Cube Multicolor

DEN RIKTIGE STYRINGEN FOR HVER SMARTTYPE

TRE MÅTER, UENDELIGE MULIGHETER

Belysningen din adlyder deg.

Du kan raskt og enkelt styre SMART+ med stemmen din, ved hjelp av Google Assistant, Amazon Echo eller Apple Siri. Dette holder ikke bare hendene fri, men har også et hint av magi.

Sveip lyset

Med LEDVANCE SMART+-appen kan du enkelt dirigere lysorkesteret ditt med ett trykk. Fra sofaen. Innendørs. Utendørs. Fra hvor som helst.

Lykke til!

Med SMART+ trådløs wifi-fjernkontroll, SMART+ Switch og SMART+ Switch-minifjernkontroller kan du styre lysene uten at du er koblet til nettet, en app eller en gateway. Dette gjør alle alternativene lett tilgjengelige. Fra hånden din.

SMART+

TRE STANDARDER

SMART KOMBINERT

Våre smarte belysningsprodukter er tilgjengelige med wifi-, Bluetooth- eller ZigBee-teknologi.

SMART+-produkter med wifi og Bluetooth kan kombineres i hjemmet ditt på hvilken som helst måte.

Systemene våre er kompatible med vanlige smarthjemsystemer – Google Home, Amazon Echo og Apple Home Kit. De gjør akkurat som du sier, og det gjør lysene dine også.

Mye frihet og veldig enkelt – det blir ikke bedre.

HVILKEN SMART+-TYPE ER DU?

KOMPATIBLE SMARTHJEMSYSTEMER

STØTTE FOR SMART+

Har du problemer med et av våre SMART+ produkter? Vi hjelper deg gjerne.

Del siden på sosiale medier