Forbruker
Country

SUN@HOME

Slik føles godt lys

Det første lyset du ikke bare kan se, men også føle.

Til alle som setter pris på bedre livskvalitet finnes det nå en helt ny type lys.
Den nye SUN@HOME-belysningen fra LEDVANCE gjenskaper naturlig dagslys som ingen annen
og øker dermed ikke bare velværen, men også ytelsen.

SUN@HOME

Og det gjør en merkbar forskjell i din personlige daglige rutine. Yogaøkten om morgenen blir den perfekte starten på dagen med atmosfæren av en ekte soloppgang. I løpet av dagen gir det konsentrasjonsforbedrende lyset mer energi til arbeid på hjemmekontoret. Og om kvelden gir høykvalitetslyset en atmosfære av bålkos, som har en balanserende effekt og er den ideelle forberedelsen på avslappet søvn.      

SUN@HOME

EN RASK OVERSIKT OVER DET VIKTIGSTE

Beste lyskvalitet
CRI >95

Støtter den biologiske
rytmen

Bredt fargespekter
(2200 K–5000 K)

Smart og kan dimmes

Overflatebelegget reduserer mikroorganismer og bakterier

5 års garanti

SUN@HOME

I SAMSVAR MED RYTMEN VÅR

GOD ATMOSFÆRE HVER DAG

Det føles nesten som å være utendørs. SUN@HOME-lampene og -belysningen har de unike SunLike fullspektrums LED-er. Takket være dem lyses rommene opp av den høyeste lyskvaliteten (CRI >95), likt naturlig dagslys. SunLike fullspektrums LED-er er også kjennetegnet av at lysfargen kan justeres innenfor et særlig bredt spektrum (2200 K til 5000 K).

Etter en hektisk dag på jobb er det én ting vi ønsker mer enn noe annet: maksimal avslapning. SUN@HOME kan justeres til å gi et lys som føles godt og skaper en særlig koselig atmosfære av bållys (2200 K) på maksinnstillingen. I kombinasjon med den lave andelen blått lys fra SunLike fullspektrums LED-er, blir søvnintensiteten om natten også betydelig forbedret.  Med andre ord støtter SUN@HOME-belysningen den naturlige biologiske rytmen og gir dermed de beste forutsetningene for en god natts søvn.

Vår naturlige biologiske rytme
SUN@HOME

STØRRE VELVÆRE, STØRRE YTELSE

RIKTIG BELYSNING FOR HJEMMEKONTOR OG ARBEIDSOPPGAVER

Kunstig lys har selvfølgelig revolusjonert livene våre. Vi kan bo, jobbe og leke hvor som helst, når som helst – uavhengig av klokkeslett. Men har det også en positiv effekt på velværen? For en dynamisk, effektiv livsrytme trenger folk naturlig endring i dagslyset.

Innendørsarbeid i lite og dårlig lys gjør deg trett og noen ganger også ørkesløs. Takket være SunLike fullspektrums LED-er gir SUN@HOME-lampene og -belysningen løsninger som effektivt motvirker dette. På grunn av den særlig høye, dagslysaktige lyskvaliteten (> CRI 95) og muligheten til å stille inn et særlig skarpt, hvitt lys (opptil 5000 K), økes konsentrasjonen. Dette har en positiv effekt på ytelsen og motivasjonen i alle aktiviteter ved skrivebordet, enten det er lekser på barnerommet eller arbeid på hjemmekontoret.

STRÅLENDE OG BEHAGELIG FARGEGJENGIVELSE HELE DAGEN

SAMMENLIGNING AV SUN@HOME

SMART VED BEHOV

SUN@HOME-produktene scorer ikke bare med denne positive innvirkningen på kroppen, de er også smarte, slik at det er superenkelt å bytte mellom en avslappet behagelig atmosfære og det perfekte lyset for konsentrert arbeid.

Alt dette kan kontrolleres med den gratis LEDVANCE SMART+ WIFI-APPEN eller med stemmestyring. Alle som frykter komplisert integrering kan slappe av. Produktene kan enkelt integreres på hjemmenettverket og kontrolleres via Wi-Fi uten ekstra maskinvare.

Via Smart Home-kontroll kan enda flere intelligente funksjoner brukes til velvære – for eksempel naturlig oppvåkning med fade in-lys eller væravhengig justering av belysningen.

SUN@HOME
SUN@HOME

Ta en titt på spesialproduktene her til …

… det perfekte hjemmekontor

… din egen avslapningsoase hjemme

… deg og familien din

GOD EKSTRA NYTTE

PERFEKT LYS OG REN LUFT

Mikroorganismer, sopp og vond lukt hører også fortiden til i miljøet til SUN@HOME-belysningen. For å skape et holistisk, sunt inneklima trengs det også sunn omgivelsesluft i tillegg til riktig belysning. Med det innovative belysningsbelegget som er innebygd i produktene våre sørges det for mer friskhet og hygiene.
Armaturene desinfiserer omgivelsesluften med hjelp av belegget. Smittestoffer som kommer i kontakt med belegget blir for eksempel eliminert. Skadelige stoffer i omgivelsene brytes ned av lyset.

Bedre luft og lys perfekt tilpasset biorytmen din – en holistisk løsning for personlig velvære.

SUN@HOME
Del siden på sosiale medier