Lysgutta – med nye LEDVANCE LED-armaturer for fagfolk innen belysning: Effektive

Våre to belysningseksperter, Lysgutta, håndterer utfordringer mange installatører møter i sitt daglige arbeid. Gjør deg klar for nyttige, dedikerte ekspertråd fra Lysgutta og bli med dem på oppdragene deres.

Lysgutta – to svært ulike mennesker, men et flott team.


Besøk vår eKatalog og oppdag de mange produktene som er spesielt designet for elektroengroshandelen og som har en garanti på opptil fem år. Katalogen er enkel og brukervennlig.


Lysgutta – oppdrag: LEDVANCE


Lysgutta – oppdrag: Ukomplisert

Lysgutta har det ikke alltid enkelt. Heldigvis gjør LEDVANCE LED-armaturene jobben deres mye enklere. Med effektive og kvalitetsbevisste LED produkter omdefineres standarden. Dette er akkurat det profesjonelle lysinstallatører og -forhandlere leter etter. LED-armaturene laget av LEDVANCE vinner kunder med den enkle installeringsprosessen og den eksepsjonelle verdien for pengene. Du vil tjene på det brede utvalget av fordeler som tilbys av vår nye LED-portefølje, fra planlegging av et innovativt lyskonsept til installasjon. Andre styrker til de takmonterte LED-armaturene, det installeringsklare spot lyset laget av LEDVANCE og de lignende LED-spottene inkluderer en nominell levetid på opptil 30 000 timer og en energibesparelse på opptil 90 prosent. Både du og kundene dine vil tjene målbart på lavere strømregninger og vedlikeholdskostnader. Som en rådgivende installatør eller forhandler, hjelper du kunder med å optimalisere sine lyskonsepter med LEDVANCE LED-armaturer og dermed finne den perfekte løsningen. Resultatet: Veldig fornøyde kunder.Lysgutta – oppdrag: Building KnowLEDge

Under Building KnowLEDgeI løpet av Bygge Kunnskap-oppdraget oppdager Lysgutta hvor enkelt det er å tilby profesjonell støtte til kunder med LEDVANCE. Er du også en belysningsekspert? Du finner all slags smarte elektroniske verktøy som du kan bruke til for å øke salget på https://www.ledvance.com/tools. Lær om dem nå og ta dem i bruk i dine samtaler med kundene!

Få kundenes tillit ved å yte profesjonell støtte så tidlig somtidlig som mulig i planleggingen av et individuelt LED-belysningssystem. De elektroniske verktøyene utviklet spesielt med installatører og forhandlere i tankene, vil gi deg all den viktige informasjon om våre LEDVANCE LED-lamper og -armaturer. De vil også legge til rette for profesjonelle anbefalinger basert på pålitelige tekniske data og målinger.

Viderefør fordelene med de innovative LED-produktene direkte til kundene. Styrkene til LEDVANCE LED-belysning taler for seg selv: Opptil 90 prosent energisparing, lengre vedlikeholdsintervaller og 1:1-erstatning av konvensjonell lysteknologi.