LED Superstar Classic A40 vinner Red Dot Award 2014

18.09.2014

Bruksområde :  Generell belysning,  Bevertning,  Kontorbygninger
Teknologi :  LED
Målgruppe :  Forbruker,  Arkitekt,  Belysningsdesigner,  Armaturprodusenter

OSRAM LED Superstar Classic A40 ble i 2014 anerkjent med den prestisjefylte 2014 Red Dot Award i kategorien Produktdesign. Denne LED-lampen ble utviklet til å ha samme utseende og lysspektrum som klassiske glødelamper. LED Superstar Classic A40, med sine glødelampedimensjoner, kan enkelt brukes i konvensjonelle armaturer, og har de typiske egenskapene til glødelamper, for eksempel en praktisk form og varmt hvitt lys. LED-lampen kan dimmes og er tilgjengelig i gjennomsiktige eller matte versjoner.

OSRAM-utviklet optikk sikrer en spesielt høy lysstyrke

En spesifikk fordel: OSRAM-optikken, som er utviklet internt, har mulighet for en bred strålevinkel på 300 grader, som ofte har vært et problem tidligere med LED-lamper. I tillegg til denne fordelen har den svært lang levetid, lavt strømforbruk og økt motstand mot støt og vibrasjoner. Lampen, produsert i Europa og utstyrt med LED fra OSRAM Opto Semiconductors, er en del av OSRAMs nye LED-lampeportefølje som kommer på markedet til høsten, med 90 ulike lampetyper.

«Denne tiltalende nye tolkningen av en klassisk design kombinerer Superstar Classic A40 advanced LED-lampen med enestående fordeler for brukere», uttalte juryen av Red Dot Award om avgjørelsen sin. Red Dot Design Award er en av de mest respekterte designhyllestene i verden, og i år ble det mottatt mer enn 4800 søknader fra 53 land i forsøk på å vinne en pris.