LEDVANCE: skinner en million lys på fremtiden

16.09.2016

Bruksområde :  ikke angitt
Teknologi :  LED-reflektorlamper,  LED
Målgruppe :  Forbruker,  Handel

For å komme overgangen fra tradisjonelle lyspærer til LED-belysningsløsninger innen belysningsbransjen i forkjøpet, lanserte LEDVANCE, et heleid datterselskap av OSRAM, et prosjekt i juni 2015 for å konvertere en halogenproduksjonslinje til LED ved sin Eichstätt-fabrikk i Tyskland.

Det globale teamet på rundt 50 personer bygger på tiår med erfaring innen lyspæreproduksjon, og trengte kun 12 måneder til på å utvikle en konkurransedyktig, lønnsom LED-produksjonslinje som er klar for suksess på globalt nivå. Den vellykkede utførelsen av dette prosjektet gjør at Eichstätt-anlegget, som har tilhørt LEDVANCE siden 1. juli i år, er i en enda sterkere posisjon for fremtiden. er for fremtiden i en enda sterkere posisjon.

For å realisere det nye produksjonsanlegget investerte LEDVANCE i Eichstätt-anlegget og det globale prosjektteamet, som samlet kolleger fra Augsburg, Eichstätt, Garching, Regensburg (alle i Tyskland) og Shenzhen (Kina). «Vi er veldig stolte over å ha brakt disse produksjonsmulighetene til Tyskland. Teamet vårt, som bygger på sin spesialistekspertisespesialist ekspertise, har utviklet en toppmoderne, automatisert produksjonslinje for LED-lyspærer som vender opp-ned på den globale konkurransen i dette området», sier prosjektleder Steffen Strauss. Kunder vil ikke bare fra dra fordel av kvalitetsstempelet «Produsert i Tyskland», men også av raske leveranser.

Video: LEDVANCE-anlegg i Eichstätt: Flott LED jubileum


Førtifire ulike MR16- og PAR16 LED-reflektorlamper ruller for øyeblikket av den nye produksjonslinjen. Disse er ideelle erstatninger, for eksempel, for ulike 20-80 watt halogenreflektorlamper. I motsetning til tidligere LED pærer kommer de nye modellene i en lignende størrelse til deres halogenalternativer. Takket være huset av ekte glass kan de knapt skilles fra en halogenpære, noe som gjør dem den perfekte erstatningen. Pluss at de kun bruker en brøkdel av energien som kreves av lignende halogenpærer. De nye pærene kan dimmes, og den profesjonelle modellen varer i opptil 40 000 timer med en indeks for fargegjengivelse (CRI/Ra) over 90.