Profesjonell

Det er trygt på legekontoret med UV-C luftdesinfisering

Rengjør luft i rom med UV-C luftdesinfisering på legekontor

Fordeler med prosjektet i korte trekk   

 • ENKEL BRUK OG HÅNDTERING
  SteriWhite Air Q330 luftdesinfiseringsenhet fra Dr. Hönle AG kan monteres på en fot, på veggen eller i taket. Enheten slås på og av ved å ganske enkelt trykke på en knapp.
 • PÅLITELIG LUFTDESINFISERING
  SteriWhite Air Q330-enheten gir kontinuerlig luftsirkulasjon og desinfisering, så den er ideell for legekontor.
 • STILLE DRIFT
  Med bare 39 dB er SteriWhite Air Q330 svært stillegående og unngår dessuten å lage lufttrekk.

Prosjektinformasjon

 • Vilsheim-Altfraunhofen, Tyskland, 2021
 • Kunde: Legekontor Dr. Schubart
 • Prosjekt: UV-C luftdesinfisering av legekontor
 • Bruksområde: Helsevesenet
 • Teknologi: LED
 • Produkter: SteriWhite Air Q3300 fra Dr. Hönle AG

GJENNOM KONTINUERLIG LUFTSIRKULERING OG -DESINFISERING REDUSERER STERIWHITE AIR Q330 FRA DR. HÖNLE AG KONSENTRASJONEN AV MIKROORGANISMER PÅ LEGEKONTOR PÅ EN BÆREKRAFTIG MÅTE.

UTFORDRINGEN

Koronapandemien fortsetter å dominere hverdagen. UV-C-teknologi kan spille en viktig rolle i å gjøre mange områder av livet tryggere. Dette er særlig tilfellet for legekontorer. Dr. Uwe Schubarts legekontor i Vilsheim-Altfraunhofen så for eksempel etter en løsning som kunne gjøre besøk på legekontoret tryggere og mer behagelig for pasienter og personale ved å bruke luftdesinfisering.

LØSNINGEN

LEDVANCE samarbeider strategisk med UV-spesialisten Dr. Hönle AG. LEDVANCE er hovedsalgspartner for produktfamilien av SteriWhite Air-desinfiseringsenheter. Disse enhetene for UV-C-luftdesinfisering i rom er også egnet til bruk på legekontorer. Som en ledende lege innen pandemibehandling i byen og distriktet Landshut kjenner Dr. Schubart faren og ønsker å holde den så liten som mulig. Tre SteriWhite Air Q330-enheter har vært nok til å gjøre legekontoret og venterommene tryggere.

FORDELENE

SteriWhite Air-enhetene fungerer uten kjemikalier, og deaktiverer virus, bakterier og muggsopp i luften i rommet på få sekunder. Særlig mot SARS-CoV-2-virus har virkningen blitt bekreftet av eksterne testere. I tillegg kjører SteriWhite Air Q330 med en lav støy i drift på bare 35,9 dB (A) med en luftstrøm på 600 m3/t, og har en moderne design og er lett å montere og sette i drift: enheten kan monteres på et stativ, på veggen eller i taket. Luftrenseren slås på og av med et knappetrykk.

SAMMENDRAG

Legekontoret til Dr. Schubart i Vilsheim-Altfraunhofen har gjort lokalene tryggere under pandemien med moderne luftdesinfisering. Til dette formålet utstyrte LEDVANCE rommene på legekontoret med kjemikaliefri SteriWhite Air Q330-luftdesinfiseringsenheter fra UV-spesialist Dr. Hönle AG. De deaktiverer de farlige mikroorganismene i luften i rommet med stille drift, lite vedlikehold og enkel montering og igangsetting.

SteriWhite Air Q330 luftdesinfiseringsenheter er veldig stillegående og passer godt inn i den daglige driften på legekontoret. Siden de er flyttbare, kan enhetene brukes fleksibelt på legekontoret avhengig av antall pasienter i de enkelte venteområdene og de gir den best mulige tryggheten. Samtidig høres det nesten ingen støy fra enhetene i drift.

ALLE BELYSNINGSPROSJEKTER I KORTE TREKK

Bli inspirert av belysningsprosjekter.

ER DU INTERESSERT I RELATERT INNHOLD?

Del siden på sosiale medier