Profesjonell
dwqdwqdwq

HCL-KONTORBELYSNING

BIOLOGISK AKTIVT LYS FOR ET LEDENDE GLOBALT LEDELSESRÅDGIVNINGSELSKAP

Oversikt over prosjektfordelene

 • Lyskvalitet
  Enhetlig rombelysning med 500 lux belysningsstyrke. Forbedret lyskvalitet på kontoret med HCL-funksjon i henhold til DIN SPEC 67600.
 • Intuitiv betjening
  Brukervennlig og intuitiv justering av forskjellige belysningsmoduser ved å integrere BIOLUX-kontrollenheten i det eksisterende romstyringssystemet.
 • Installasjon og idriftsetting
  Takmonteringsrammer gir enkel overflatemontering av HCL-panelet på betongtaket. Spesiallagde deksler gjør det mulig å bruke BIOLUX HCL-downlightenheter i de eksisterende takfordypningene.

Prosjektinformasjon

 • München, Tyskland, september 2020
 • Kunde: Et ledende, globalt ledelsesrådgivningsselskap
 • Prosjekt: Overgang til HCL-kontorbelysning i et av verdens ledende ledelsesrådgivningselskaper
 • Bruksområde: Møterom, enkelt kontor
 • Teknologi: LED teknologi
 • Produkter: Biolux Panel 625 43W (EAN 4058075364561), Biolux Downlight DN150 (EAN 4058075400733), Biolux Control Unit (EAN 4058075308657)

 

Den kraftige BIOLUX HCL-løsningen fra LEDVANCE gir utmerket lyskvalitet i München-kontoret til et av verdens ledende ledelsesrådgivningselskaper, og kan tilpasses brukernes behov når som helst på en fleksibel måte.

UTFORDRINGEN

 

Noen av armaturene som tidligere ble brukt på kontoret, oppnådde kun 100 lux, noe som er altfor lite for å tilrettelegge for ergonomisk arbeid og oppfylle gjeldende standarder. I tillegg til dette hadde kunden behov for høykvalitetsbelysning som kan tilpasses etter ulike arbeids- og rådgivningssituasjoner. Ettersom kontorene ikke hadde et senket rutenettak for montering av armaturer, måtte man finne en visuelt tiltalende løsning for montering av armaturer og kabling i betongtaket. Et ytterligere krav var å bruke de eksisterende rektangulære takfordypningene for montering av de nye armaturene.

Case Study Office Biolux HCL-System
Belysningsmodusen «Focus» sikrer større oppmerksomhet under presentasjoner.

LØSNINGEN

 

Kunden valgte det innovative BIOLUX HCL-systemet fra LEDVANCE. Det ble brukt BIOLUX HCL PANEL 625 som er ekstremt lyssterkt og har redusert blending på UGR < 15 og høy fargegjengivelseindeks på CRI ≥ 90. De har blitt montert i LEDVANCE monteringsrammer med lateral strømforsyning på betongtaket og sikrer homogen lysstyrke på 500 lux. Belysningen overholder dermed planleggingsanbefalingene for biologisk effektiv belsyning i henhold til DIN SPEC 67600. Spesiallagde deksler for runde BIOLUX HCL-downlightenheter ble brukt til å dekke over de rektangulære takfordypningene på en visuelt tiltalende måte. HCL-systemet ble integrert i kontorenes romstyringsterminaler via intuitivt betjente BIOLUX-styringsenheter.

FORDELENE

 

Den nye HCL-belysningsløsningen gir enhetlig lysstyrke i kontorene, noe som skaper en god og behagelig arbeidsatmosfære. I tillegg følger det fleksible BIOLUX HCL-systemet ledelsesrådgivningsselskapets daglige rutine med forskjellige lysscenarioer. Ved idemyldring i møterommet, for eksempel, gir Create-belysningsmodusen en kreativ atmosfære, mens Boost-modus kan hjelpe medarbeiderne med å arbeide konsentrert på en presentasjon under tidspress. For den påfølgende kundepresentasjonen kan man velge Focus-modusen for å gi optimal belysning for maksimal oppmerksomhet.

Case Study Office Biolux HCL-System
I sitt daglige arbeid ved skrivebordet har medarbeiderne optimal belysning i løpet av dagen, takket være Natural-lysmodusen, som tilpasser seg naturlig dagslys.

SAMMENDRAG

 

Det kraftige BIOLUX HCL-systemet fra LEDVANCE med en intuitivt betjent kontrollenhet gir bedre lyskvalitet og fleksibel bruk av München-kontorene til et ledende, globalt ledelsesrådgivningsselskap. Fem forskjellige belysningsmoduser gir perfekte forhold, fra daglig kontorarbeid til møter og presentasjoner.

ALLE BELYSNINGSPROSJEKTER I KORTE TREKK

Bli inspirert av belysningsprosjekter.

ER DU INTERESSERT I RELATERT INNHOLD?

Del siden på sosiale medier