Profesjonell

LED LYSKONSEPT MED PERFEKT SYSTEMINTEGRERING FOR FUJIFILM MEDWORK GMBH

SMART OG FULLT INTEGRERT

Oversikt over prosjektfordelene

 • Harmonisk utseende
  LED lysenes kvalitetsdesign passer perfekt inn i den moderne arkitekturen i produksjonshallen.
 • Optimalt samspill
  DALI-armaturene kan enkelt integreres i det eksisterende KNX-bygningsstyringssystemet. Dette resulterte i en ekstra fleksibel belysningsløsning.
 • Alltid godt regulert
  Systemet er utstyrt med sommertidspåvisning og tilpasser bruken av armaturene til lysforholdene, og gir dermed ytterligere potensial for besparelser.
 • Ganske enkelt effektivt
  De ekstra holdbare LED lysene betyr redusert kostnad og behov for vedlikehold av det nye belysningssystemet.

Prosjektinformasjon

 • Höchstadt a. d. Aisch, Tyskland, oktober 2020
 • Kunde: FUJIFILM medwork GmbH
 • Prosjekt: Ny produksjonshall for fremstilling av medisinske instrumenter for terapeutisk endoskopi
 • Vertikal: Industri, produksjonshall
 • Teknologi: LED DALI-system
 • Produkter: TRUSYS LED DALI

 

Belysningssystemet i den nye produksjonshallen til FUJIFILM medwork GmbH kombinerer ambisiøs design med de høyeste standarder for fleksibilitet, vedlikehold og energibesparelse.

UTFORDRINGEN

 

FUJIFILM medwork GmbH var på utkikk etter en smart belysningsløsning for bybbing av en ny produksjonshall for medisinsk utstyr i Höchstadt a. d. Aisch. Denne løsningen var å integrere industrielle LED lys av høy kvalitet i selskapets eksisterende KNX-system uten problemer, som passer visuelt med hallens moderne arkitektur så mye som mulig og som også har et overbevisende kostnadsgrunnlag.

FUJIFILM medwork GmbH
LEDVANCE TRUSYS LED DALI-armaturer i det nye produksjonshallen til FUJIFILM medwork GmbH

LØSNINGEN

 

Kunden ga LEDVANCE kontrakten for den første utrustningen av produksjonshallen. Årsakene til dette var, på den ene siden, det ideelle samspillet mellom DALI-armaturene og KNX-bygningsstyringssystemet som allerede var i bruk hos FUJIFILM medwork, og på den annen side armaturenes spesielt innovative design og svært gode energieffektivitet så vel som det lave vedlikeholdsbehovet. TRUSYS LED DALI-armaturer ble valgt for belysningsløsningen.

Belysningsløsningen fra LEDVANCE er overbevisende på alle måter: fra enkel montering, gjennom innovativ design og robust utførelse, til utmerket lyskvalitet. Alt bare passer.

André Fischer, spesialist innen produksjonsteknologi hos FUJIFILM medwork GmbH

SAMMENDRAG

 

FUJIFILM medwork GmbH fremstiller medisinsk utstyr i Höchstadt a. d. Aisch. LEDVANCE utstyrte den nye produksjonshallen med et belysningssystem bestående av TRUSYS LED DALI-armaturer, som ble sømløst integrert i selskapets KNX-bygningsstyringssystem, og som mer enn oppfylte alle kundens forventninger til installasjonstid, design, robusthet, fleksibel bruk, vedlikeholdsbehov og energibesparelse.

ALLE BELYSNINGSPROSJEKTER I KORTE TREKK

Bli inspirert av belysningsprosjekter.

ER DU INTERESSERT I RELATERT INNHOLD?

Del siden på sosiale medier