Profesjonell
Project Noleggio by Maestri IT

SKIUTLEIEBUTIKK MED OPTIMAL BELYSNING

NY BUTIKKBELYSNING FOR NOLEGGIO AV MAESTRI

Oversikt over prosjektfordelene

 • Optimal belysning
  Tracklight Spot og Downlight Comfort lyser opp butikkvinduet, fellesarealene, garderoben og garderobeskapet og skaper enestående lysnivå i alle områder.
 • Fleksible løsninger
  Takket være den roterende og svingbare spormonterte spotlighten og utskiftbare reflektorer er Tracklight den mest fleksible løsningen for butikkbelysning.
 • Fremmer salg
  Varer og farger vises i best mulig lys, takket være den utmerkede fargegjengivelsen (CRI> 90) og den riktige fargetemperaturen.
 • Viser vei
  Del butikken opp i soner ved hjelp av lys: Separate lyspunkter for gangveier og fokusert aksentbelysning for enkelt å finne frem og få en god oversikt i butikkområdet.

Prosjektinformasjon

 • Passo del Tonale (BS), ITALIA, des. 2019
 • Kunde: Noleggio by Maestri
 • Prosjekt: Ny belysning i skiutleiebutikken Noleggio by Maestri
 • Bruksområde: Butikk
 • Teknologi: LED teknologi
 • Produkter: DOWNLIGHT COMFORT 205 20W 840 (EAN 4058075104105), TRACKLIGHT SPOT 35W 840 (EAN 4058075113626)

NY BELYSNING FOR ENKLERE Å FINNE FREM I BUTIKKEN OG BEDRE PRODUKTPRESENTASJON

LEDVANCE ARMATURER SKAPER DEN BESTE ATMOSFÆREN I SKIUTLEIEBUTIKKEN NOLEGGIO BY MAESTRI

UTFORDRINGEN

 

Kunden ønsket at belysningskonseptet skulle tilpasses produktpresentasjonen og butikksituasjonen gjennom den individuelle kombinasjonen av generell, aksent- og effektbelysning. Produktene på hyllen (ski, skistøvler og skiklær) måtte presenteres på en strålende måte for å tiltrekke kundenes oppmerksomhet, støtte kjøpsbeslutningen og øke salget. Den nye belysningen skal også oppfylle kravene til høy energieffektivitet, lite vedlikehold og lave driftskostnader.

LØSNINGEN

Fleksibel Tracklight Spot og innfelt Downlight Comfort med høye energibesparelser og utmerket fargegjengivelse (CRI> 90).

I utstillingslokalet, utstillingsvinduer og utleieområdet installerte vi 109 Tracklight Spots, som kan roteres og svinges i henhold til butikkoppsettet.

På fellesarealene, i garderobene og omkledningsrommene installerte vi 38 Downlight Comfort for generell belysning for at kunder enkelt skal finne frem og optimal produktpresentasjon i butikkområdet.

Belysningsløsningen som leveres av LEDVANCE, har en svært god innvirkning på butikken vår. Den har endret atmosfæren fullstendig og har forbedret butikken med stor visuell effekt i alle utstillingsområdene. Salget har økt betraktelig!

Giordano Callegari, eier av Noleggio by Maestri

FORDELENE

Takket være den gode tilpasningsevnen på grunn av roterbare og svingbare monteringsfuger, de utskiftbare reflektorene (15 °, 24 ° og 38 °) og forskjellige lysstrømverdier (1750 lm til 4200 lm), er Tracklight Spot den beste løsningen for å lyse opp butikker og hyller for å rette kundens oppmerksomhet mot varene.

Den utmerkede kvaliteten på lys med CRI > 90 og antirefleksegenskaper får frem det beste innen varer og farger. Den moderne og holdbare LED teknologien gir høy energieffektivitet, lite vedlikehold og lave driftskostnader.

SAMMENDRAG

Enkel installasjon og effektiviteten som tilbys av kombinasjonen av produktene, førte til en attraktiv belysningsløsning for butikken Noleggio by Maestri.

Kvaliteten på produktene og deres strålende lys oppfylte kundens forespørsel om å forbedre utseendet på butikken, og økte antall kunder og salg.

LEDVANCE oppfylte kundens krav gjennom profesjonalitet, kunnskap, utmerket produktkvalitet og perfekt service, og kunden var fullstendig fornøyd.

ALLE BELYSNINGSPROSJEKTER I KORTE TREKK

Bli inspirert av belysningsprosjekter.

Interested in related contents?

Del siden på sosiale medier