Profesjonell
Prosjekt: Huis & Wonen Gorinchem

Ny butikkbelysning hos Huis & Wonen

Huis & Wonen bruker LEDVANCE LED-belysningsløsninger til all belysningen sin

Oversikt over prosjektfordelene:

 • TRACKLIGHT SPOT i visningslokalet
  LEDVANCE TRACKLIGHT SPOT er et armatur med imponerende funksjonalitet, som sikrer fremragende belysning i visningslokalet, takket være den meget gode fargegjengivelsesindeksen på CRI ≥ 90. Den perfekte armaturen for butikkbelysning.
 • Fasadebelysning med FLOODLIGHT
  Bygningen får perfekt belysning og er klart synlig fra en avstand, takket være FLOODLIGHT-armaturen fra LEDVANCE. Med LEDVANCE FLOODLIGHT-armaturen kan man oppnå energibesparelser på inntil 90 % sammenlignet med flombelysningsarmaturer som bruker halogenteknologi.

Prosjektinformasjon:

 • Gorinchem i Nederland, 2020
 • kunde: Huis & Wonen
 • prosjekt: Ny belysningsinstallasjon for oppusset butikkbygning
 • bruksområde: Butikk
 • teknologi: LED-teknologi
 • produkter: TRACKLIGHT SPOT SP D75 25W, FLOODLIGHT 20W, FLOODLIGHT 50W

Utfordringen

Mange års erfaring innen boligsektoren og håndverk gjør Huis & Wonen til spesialist innen boligoppussing. En helt ny belysningsinstallasjon var nødvendig for den oppussede bygningen i Gorinchem. Belysningen bør gi butikken riktig atmosfære, både inne og ute.

Løsningen

Til utstillingslokalet ble det valgt LEDVANCE TRACKLIGHT SPOT D75 25W-armaturer, og dette sikrer at store områder får effektiv belysning, og at produktene er fremragende takket være den meget gode fargegjengivelsen på CRI ≥ 90. Og ved å bruke den nøyaktige lysfordelingen til FLOODLIGHT 20W- og 50W-armaturene i LEDVANCE oppnår man perfekt belysning på utsiden av bygningen, inkludert logoen.

Fordelene

Kombinasjonen av de installerte armaturene skaper en behagelig atmosfære i utstillingslokalet og sikrer at alle produktene i butikken tar seg best mulig ut. I tillegg kan man oppnå en energibesparelse på opptil 90 % med den nye LED-belysningsinstallasjonen, sammenlignet med belysningsprodukter basert på konvensjonell teknologi.

LEDVANCE-belysningen til Huis & Wonen ga oss råd og kvalitet for å oppnå den riktige atmosfæren.

Jan Walhain, eier av Huis & Wonen i Gorinchem

Sammendrag

Belysningsløsningen fra LEDVANCE var ideell på grunn av flere viktige aspekter. Armaturene som ble brukt, var enkle å montere. Armaturene sørger dessuten for at store områder i utstillingslokalet får effektiv belysning og at produktene fremheves godt. I andre områder av bygningen ble LEDVANCE DAMP PROOF- og PANEL-armaturene også installert. Og på parkeringsplassen rett utenfor ble det montert OUTDOOR BOLLARD LANTERN-armaturer fra LEDVANCE.

ALLE BELYSNINGSPROSJEKTER I KORTE TREKK

Bli inspirert av belysningsprosjekter.

Er du interessert i relatert innhold?

Del siden på sosiale medier