Profesjonell
Opplev kontormiljøer på nytt

Opplev kontormiljøer på nytt

LED kontorbelysning – det beste lyset for hvert område

Oversikt over prosjektfordeler

 • Teknologi med stil
  Belysningskonseptet integrerer ideelt sett innovative teknologier med høy lyskvalitet i den nye designen til utstillingslokalet.
 • Etter dine behov
  Den gule kabinettfargen til LEDVANCE TRACKLIGHT SPOT COMPACT-armaturene er nøyaktig matchet med fargedesignen på det nye utstillingskontoret.
 • Nye detaljer
  LED STRIP fra LEDVANCE passer perfekt inn i arkitekturen og gir opplyste romopplevelser.
 • Intelligent styring
  BIOLUX HCL-systemet fra LEDVANCE tilpasser belysningen i møterommet til det naturlige dagslyset.

Prosjektinformasjon

 • Wien, Østerrike, 2020
 • Kunde: Landmarx
 • Prosjekt: Ny belysningsløsning for et utstillingskontor i en renovert bygningsdel
 • Bruksområde: Kontorbelysning
 • Teknologi: LED
 • Produkter: LED STRIP PERFORMANCE-600; Tracklight Spot Compact D100; Tracklight Spot Compact «tilpasset»; Downlight UGR19 DALI; Downlight Comfort DN 205; Vintage 1906 Bubble Pendant; BIOLUX HCL Panel 600; BIOLUX HCL-kontrollenhet

UTFORDRINGEN

I Landmarx i Wien skal kontorenheter leases til potensielt interesserte parter på lang sikt. En del av bygningen ble helrenovert for dette formålet. Kontorenhetene skal markedsføres som et utstillingskontor. Eiendomsforvaltningsselskapet Quadoro GmbH fikk i oppdrag av KTB Liegenschaftsbesitz GmbH å finne en belysningsekspert til å utstyre de ulike rommene på utstillingskontoret med en attraktiv og overbevisende belysningsløsning for potensielle leietakere.

LØSNINGEN

En av grunnene til at forvaltningsselskapet bestemte seg for å samarbeide med LEDVANCE, var det innovative LED belysningskonseptet for utstillingskontoret. Hovedelementene i konseptet var LEDVANCE TRACKLIGHT SPOT COMPACT-armaturer med gule kabinettfarger, som er tilpasset kundens behov, indirekte belysning av LEDVANCE LED STRIP i resepsjonsområdet og LEDVANCE BIOLUX HCL-systemet for møterommet. Pendantarmaturene VINTAGE 1906 BUBBLE PENDANT- og DOWNLIGHT-armaturene fra LEDVANCE fullførte belysningskonseptet, og sammen med andre LEDVANCE LED armaturer ble kontorene i Landmarx enda mer attraktive for potensielle leietakere. Kunden hadde også allerede blitt kjent med og satte pris på den tekniske kompetansen og høye servicen og produktkvaliteten til LEDVANCE fra tidligere fellesprosjekter.

FORDELENE

LEDVANCE LINEAR INDIVILED DIRECT DALI-armaturen gir jevn lysfordeling og lavt gjenskinn av UGR < 16 takket være indiviLED optikken. I tillegg oppnår armaturen maksimale energibesparelser på 50 % sammenlignet med konvensjonelle armaturer med T5-rør.

SAMMENDRAG

Overgangen fra konvensjonelle armaturer til LEDVANCE LED armaturer øker lyskvaliteten og fremmer dermed utstillingslokalets visuelle attraktivitet. Den perfekt fargekoordinerte TRACKLIGHT SPOT COMPACT-armaturen gir en dekorativ og fleksibel retningsbelysning for presis iscenesetting av romarkitekturen. LED STRIP er en lyslinje i taket som gir innbydende belysning og diskré fremheving av rommet. I møterommet ble BIOLUX HCL-systemet brukt til å implementere en løsning som positivt støtter vår indre klokke ved å styre fargetemperaturer og illuminansnivåer på en intelligent måte.

Vi ønsker å sette standarder for moderne kontordesign med utstillingskontoret. LEDVANCE er den ideelle partneren for dette prosjektet, med teknologisk knowhow, produktvalg og servicekvalitet.

ALLE BELYSNINGSPROSJEKTER I KORTE TREKK

Bli inspirert av belysningsprosjekter.

ER DU INTERESSERT I RELATERT INNHOLD?

Del siden på sosiale medier