Profesjonell
Parkering med best mulig lys

Parkering med best mulig lys

FØRSTEKLASSES PÅ ALLE MÅTER – GARASJEBELYSNING MED LED

Oversikt over prosjektfordelene

 • Fleksibel bruk
  Takket være tilkoblingsklemmen med trykknapp kan High Bay DALI CLO LED-armaturene om nødvendig flyttes fleksibelt og enkelt uten skruer.
 • Høy effektivitet
  Dagslyskontrollen på DALI-driverne gjør det mulig å oppnå ytterligere energibesparelser.
 • Perfekt belysning
  Selv med en eksepsjonell takhøyde på ni meter gir downlight-lysene i gangen jevn og god belysning.
 • Enkel håndtering
  Den svært lange levetiden til High Bay DALI CLO LED-armaturene på 80 000 timer reduserer vedlikeholdet til et minimum.

Prosjektinfo

 • Höchstadt/Aisch i Tyskland, november 2020
 • kunde: Park4 GmbH
 • prosjekt: Førsteklasses parkeringshus – nybygg
 • bruksområde: Parkering
 • teknologi: LED-teknologi
 • produkter: HIGH BAY DALI CLO, EAN 4058075130654

UTFORDRINGEN

Til oppføringen av det nye parkeringshuset med premium-parkeringsplasser i Höchstadt/Aisch var Park 4 GmbH på utkikk etter innovativ belysning utformet for den spesielle romhøyden på ni meter. Armaturene måtte ha design av høy kvalitet og passe harmonisk inn i parkeringshusets utforming. De måtte i tillegg ha lang levetid for å holde vedlikeholdskostnadene lave. I tillegg er det spesielt viktig for kunden å ha et fleksibelt system som også enkelt kan tilpasses til en bruksendring for eiendommen.

LØSNINGEN

LEDVANCE utviklet en belysningsløsning for parkeringshuset med 20 High Bay DALI CLO LED-armaturer som oppfyller kravene til prosjektet i flere aspekter: Med en takhøyde på ni meter gir armaturene for stor takhøyde den perfekte belysningen. Armaturene kan flyttes fleksibelt og enkelt uten skruer ved behov, takket være tilkoblingsterminalen med trykknapper. I tillegg gir dagslyskontrollen til DALI-driverne energibesparelser på opptil 90 % sammenlignet med konvensjonelle armaturer for stor takhøyde.

FORDELENE

Som en pålitelig samarbeidspartner støttet LEDVANCE Park 4 GmbH med omfattende service som inkluderte både belysningsdesign og prosjektkontroll. Takket være lysende fluksregulering imponerer High Bay DALI CLO LED-armaturene også med kontinuerlig belysning gjennom hele levetiden. DALI 2.0-grensesnittet er også egnet for bruksområder med dimmere og sensorer. En 5 års garanti runder av de mange fordelene ved High Bay DALI CLO.

SAMMENDRAG

Park 4 GmbH tilbyr bilelskere lett tilgjengelige premium parkeringsplasser i ulike størrelser. I den nye konstruksjonen av et parkeringsanlegg i Höchstadt/Aisch bidro LEDVANCE til et belysningskonsept med 20 High Bay DALI CLO LED-armaturer. Dette er en løsning som fullt ut oppfyller kundenes ønsker og krav med enorm fleksibilitet når det gjelder plassering av armaturene, lavt vedlikehold, kontinuerlig lysstyrkekvalitet og høy energieffektivitet.

Vi har allerede hatt svært gode opplevelser med LEDVANCEs produkter og prosjektledelse tidligere. Derfor valgte vi gjerne LEDVANCE igjen til belysningen av vårt nye parkeringshus – og resultatet viser nok en gang at vi har rett.

ALLE BELYSNINGSPROSJEKTER I KORTE TREKK

Bli inspirert av belysningsprosjekter.

Er du interessert i relatert innhold?

Del siden på sosiale medier