Profesjonell

SIKKER LÆRING MED UV-C LUFTDESINFEKSJON, MAX-MANNHEIMER UNGDOMSSKOLE, GARCHING

UV-C-DESINFEKSJON AV LUFT PÅ SKOLER – EFFEKTIV, FLEKSIBEL, BRUKERVENNLIG

Oversikt over prosjektfordelene

 • SAMARBEID MED INNENDØRS LUFTDESINFEKSJON
  LEDVANCE og UV-eksperten Dr. Hönle AG samarbeider om luftdesinfeksjon med UV-C-teknologi. I tillegg til den europeiske distribusjonen av produktfamilien SteriWhite, 
  omfattet samarbeidet også felles utvikling av nye UV-C-systemer for kjemisk fri fjerning av bakterier i innendørs luft.
 • STILLE OG BRUKERVENNLIG
  SteriWhite Air Q600-luftsterilisatoren er ideell for klasserom: Den er enkel å bruke, unngår forstyrrende luftstrømmer og kjører svært stille ved 39 dB.
 • LITE VEDLIKEHOLD OG ENERGIEFFEKTIV
  SteriWhite Air Q600 imponerer med lavt vedlikehold, god energieffektivitet og solid, tysk byggekvalitet.

Prosjektinfo

 • Garching i München i Tyskland, 2021
 • Kunde: Max-Mannheimer ungdomsskole i Garching
 • Prosjekt: UV-C-luftdesinfeksjon i klasserom
 • Bruksområder: Kontor/skole
 • Teknologi: LED
 • Produkter: SteriWhite Air Q600 fra Dr. Hönle AG

PUST MED TRYGGHET – STERIWHITE AIR Q600 LUFTDESINFEKSJONSENHET FRA DR. HÖNLE AG SIKRER REN LUFT OG EN SUNN LÆRINGSATMOSFÆRE I KLASSEROMMET.

UTFORDRINGEN

Koronapandemien fortsetter å påvirke hverdagen vår. UV-C-teknologi kan spille en viktig rolle i å gjøre mange områder av vår daglige sameksistens tryggere. Dette er spesielt viktig for skolene. Max-Mannheimer ungdomsskole i Garching var på utkikk etter en løsning for å gjøre klasserom tryggere og mer komfortabel for elever i pandemier ved å desinfisere luften.

LØSNINGEN

LEDVANCE samarbeider i et strategisk partnerskap med UV-spesialisten Dr. Hönle AG. I denne sammenhengen er LEDVANCE den viktigste salgspartneren for produktfamilien SteriWhite. Enhetene for resirkulering av UV-C-luftdesinfeksjon i rom er også egnet for bruk i skolene. I pilotprosjektet var et klasserom ved Max-Mannheimer ungdomsskole i Garching derfor utstyrt med SteriWhite Air Q600 luftdesinfeksjonsutstyr. Kun to SteriWhite Air Q600-enheter er tilstrekkelige til å skape en sunn læringsatmosfære i dette klasserommet.

FORDELENE

SteriWhite-enhetene fungerer uten kjemikalier og deaktiverer opptil 99,99 prosent av virus, bakterier og mugg på overflater i løpet av sekunder. Effektiviteten, spesielt mot SARS-CoV-2-virus, er bekreftet av eksterne testinstitutter. I tillegg imponerer SteriWhite Air Q600 med en stillegående drift på maks. 39 dB, moderne design og enkel installasjon og idriftsetting: Enheten kan monteres på et stativ, på veggen eller i taket. Luftrenseren kan slås av og på ved å trykke på en knapp.

SAMMENDRAG

Som pilotprosjekt ønsker Max-Mannheimer ungdomsskole i Garching å gjøre undervisning tryggere i tider med pandemi ved bruk av moderne luftdesinfeksjon. For dette formålet utstyrte LEDVANCE et av skolens klasserom med kjemikaliefri SteriWhite Air Q600 luftdesinfeksjons-enheter fra UV-eksperten Dr. Hönle AG. Disse enhetene deaktiverer 99,99 prosent av de farlige bakteriene i innendørsluften, og imponerer med stillegående drift, lavt vedlikehold og enkel installasjon og idriftsetting.

SteriWhite Air Q600-enhetene er svært stillegående og integreres godt inn i klasserommets helhet. Fordi de kan monteres på veggen, tar de ikke opp noe plass i rommet og forstyrrer dermed ikke undervisningsprosessen! Elevene legger sjelden merke til støyen når enhetene er i drift.

ER DU INTERESSERT I RELATERT INNHOLD?

Del siden på sosiale medier