Profesjonell

PERFEKT LYS FOR ET INDUSTRIBYGG

BESTE LYS FOR ET LAGRINGSOMRÅDE, ENTEN DET ER HØYT ELLER LAVT

Oversikt over prosjektfordelene

 • GAMMELT BYGG, NY BRUK
  LEDVANCE støtter energioppussing av det gamle industribygget med innovativ LED-belysning rettet mot den nye bruken som lager og verksted.
 • MER EFFEKTIVITET, FÆRRE KOSTNADER
  De moderne LEDVANCE LED-armaturene imponerer med høy effektivitet og lavere energikostnader.
 • LYS PÅ HØYESTE NIVÅ
  Den nye belysningen fra LEDVANCE gir et mye bedre lysnivå på de ulike områdene i det gamle industribygget.

Prosjektinformasjon

 • Sittensen, Tyskland, 2021
 • Kunde: Harald Meyer Installationen GmbH
 • Prosjekt: Energioppussing av et gammelt industribygg
 • Bruksområde: Industri
 • Teknologi: LED
 • Produkter: DAMP PROOF, HIGH BAY med REFLEKTORER, FLOODLIGHT PERFORMANCE

Som ledd I et energioppussingsprosjekt utstyrte LEDVANCE områdene I et gammelt industribygg som eies av Harald Meyer Installationen GmbH med effektiv LED-belysning I høy kvalitet. 

UTFORDRINGEN

Hvis bruken av et bygg endres, endres også kravene for belysning av områdene og må tilpasses tilsvarende. Harald Meyer Installationen GmbH stod overfor denne utfordringen etter at rommene i et gammelt industribygg i Sittensen nå ble brukt til lagring og som verksted. I tillegg til å tilpasse belysningen til endringen i bruk, ble lysnivået i bygget også grunnleggende forbedret og energieffektiviteten betydelig optimalisert.

LØSNINGEN

LEDVANCE utviklet og implementerte et LED-basert konsept for belysning til kunden, et som var perfekt tilpasset belysningskravene til de ulike områdene som blir brukt i det gamle bygget. HIGH BAY-armaturer med reflektorer ble brukt i lageret med høydelagring, og effektive DAMP PROOF-armaturer i hallen for manuell lagring og på verkstedet. FLOODLIGHT PERFORMANCE- og DAMP PROOF-armaturer ble montert i det overbygde lasteområdet i bygget. I tillegg ble dusjene utstyrt med SURFACE CIRCULAR-armaturer og omkledningsrommet med DOWNLIGHT-armaturer.

FORDELENE

De valgte LED-armaturene gir riktig lys på riktig sted og øker lyskvaliteten betydelig på de ulike områdene. I tillegg reduseres vedlikeholdsarbeidet og driftskostnadene. HIGH BAY-armaturene gir jevn belysning i området for høydelagring med høy lysstyrke og spesialoptikk. De robuste DAMP PROOF-armaturene er perfekt til bruk på et fuktig og støvete lager. Og FLOODLIGHT PERFORMANCE ASYM-armaturene opplyser lasterampen jevnt med asymmetrisk lysspredning. I tillegg oppfyller alle monterte armaturer spesifikasjonene for Tysklands føderale finansiering av effektive bygg (BEG).

SAMMENDRAG

Harald Meyer Installationen GmbH hyret LEDVANCE til å planlegge og implementere et nytt konsept for belysning til et gammelt industribygg i Sittensen. Med en kombinasjon av armaturer av typen HIGH BAY, DAMP PROOF, FLOODLIGHT PERFORMANCE ASYM samt SURFACE CIRCULAR og DOWNLIGHT, ble en løsning for belysning tilpasset de ulike områdene utviklet. En løsning som øker lyskvaliteten og energieffektiviteten, reduserer driftskostnadene og også gjør det mulig å få statsstøtte.

Vellykket arbeid krever riktig miljø. Derfor er vi glade for at LEDVANCE har utviklet en omfattende løsning for LED-belysning til lagerbygget vårt. Konsultasjon, implementasjon og service var, som alltid, svært god.

ER DU INTERESSERT I RELATERT INNHOLD?

Del siden på sosiale medier