Profesjonell

LEDIFISERING HOS SOLBESKYTTELSESBEDRIFT MED LED-RØR

HOLDBAR OG EFFEKTIV OSRAM LED-RØR T8 EM PRO ULTRA OUTPUT

Oversikt over prosjektfordelene

 • DET BESTE LYSET OG SERVICEN
  Det best egnede LED-røret for ditt belysningsprosjekt, rør som er i samsvar med EUs RoHS-direktiv, eller rør for ettermontering eller ombygging.
 • FREMTIDSSIKKER
  Ved å bytte til de lite flimrende, klimavennlige og EU-kompatible T8 PRO UO EM LED-rørene, vil din bedrift være fremtidssikker og forberedt på de strenge reguleringene for energibruk.
 • REDUSERE KOSTNADER
  Med sin høye effektivitet, lange levetid og lave vedlikeholdskostnader kan et bytte til LED-rør fra konvensjonelle T8-, T5- eller T9-lysrør resultere i drastiske kostnadsbesparelser. Sparer opptil 60 % energi sammenlignet med lysrør. På grunn av deres lange levetid på 75 000 timer, er utskiftingskostnadene svært lave.

 

Prosjektinformasjon

 • Gouda, Nederland, 2022
 • Kunde: MYSUN solbeskyttelsesbedrift
 • Prosjekt:  Ledifisering – utskifting av gamle T8-lysrør til LED-rør
 • Bruksområde: Industri
 • Teknologi: LED
 • Produkter: T8 EM PRO ULTRA OUTPUT
Mysun I Gouda brukte Osram LED-rør som en løsning med høy lyseffektivitet på 230 V-nettet for å erstatte de utdaterte tradisjonelle T8-armaturene.
UTFORDRINGEN

MySun, shades of Holland, tilbyr et bredt utvalg av utendørs solbeskyttelsesprodukter til sine kunder. I deres selskap er produktene spesiallaget og det er behov for å optimalisere effektivitet og produksjon. Den tidligere installasjonen av tradisjonelle T8-armaturer var utdatert og måtte skiftes ut.

LØSNINGEN

Løsningen på denne utfordringen ble funnet da MySun henvendte seg til LEDVANCE for å se etter det beste lyseffektive LED-røret ved en passende fargetemperatur. Det ble innsett at CCG-ene til de forskjellige merkene var utdaterte og måtte demonteres. Det var enighet om at T8 EM PRO ULTRA OUTPUT LED-røret var den beste løsningen, da det kunne kobles direkte til 230 V-nettet uten en CCG. Etter en test installerte og monterte MySun-elektrikerne rørene i armaturene.

FORDELENE

T8 EM PRO ULTRA OUTPUT sparer opptil 60 % energi sammenlignet med T8-lysrør på CCG. LED-rørene er svært effektive da de har et høyt lysutbytte på opptil 175 lm/W. Som et resultat er tilbakebetalingen på kjøpet og TCO så lav som 4 måneder. T8 EM PRO ULTRA OUTPUT er laget av helglass av høy kvalitet med PET-belegg for sprekkbeskyttelse. I henhold til EU-forordning 2019/2020 oppfyller LED-rørene med lavt flimmer allerede kravene fra 2024 og ble godkjent av VDE. Levetiden er opptil 75 000 timer og LEDVANCE gir en garanti på fem år.

SAMMENDRAG

Utfordringen var å finne riktig LED-rør for å erstatte den gamle lysrørsinstallasjonen. For å optimalisere effektiviteten og ytelsen ble CCG-ene demontert, og T8 EM PRO ULTRA OUTPUT LED-rørene ble installert da de kunne kobles direkte til 230 V-nettet. Helhetlig ble det spart 60 % energi, og de ansatte synes fargetemperaturen på 6500K er veldig behagelig sammenlignet med de tidligere installerte 4000K-rørene.

ALLE BELYSNINGSPROSJEKTER I KORTE TREKK

Bli inspirert av belysningsprosjekter.

ER DU INTERESSERT I RELATERT INNHOLD?

Del siden på sosiale medier