Profesjonell

POLICY FOR INFORMASJONSKAPSLER

Les disse retningslinjene for informasjonskapsler nøye for å få mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og informasjonen vi innhenter når du bruker nettstedene våre.

HVA ER INFORMASJONSKAPSLER?

Informasjonskapsler er små filer som sendes til og lagres på datamaskinen din av nettstedet du besøker. Nettleseren din sender disse informasjonskapslene og informasjonen som er lagret deri tilbake til nettstedet (førstepartsinformasjonskapsler) eller et annet nettsted (tredjepartsinformasjonskapsler) hver gang du besøker et tidligere besøkt nettsted. Informasjonskapsler brukes for å gjøre nettsider brukervennlige og mer effektive.

INNSTILLINGER FOR INFORMASJONSKAPSLER

Vær oppmerksom på at din manglende godkjenning ikke påvirker bruken av strengt nødvendige informasjonskapsler, som er påkrevd for levering av dette nettstedet. Du kan deaktivere bruk av informasjonskapsler generelt i nettleseren.

HVA ER DE ULIKE INFORMASJONSKAPSELTYPENE?

Informasjonskapsler er som regel inndelt i følgende kategorier:

Førsteparts informasjonskapsler: Førsteparts informasjonskapsler er informasjonskapsler som er angitt av nettstedet brukeren besøker, dvs. informasjonskapsler plassert av LEDVANCE når du besøker et LEDVANCE-nettsted.

Tredjeparts informasjonskapsler: Tredjeparts informasjonskapsler er informasjonskapsler som er angitt av et annet nettsted enn det besøkte nettstedet.

Øktinformasjonskapsler: Øktinformasjonskapsler er kun aktive under en nettleserøkt. De gjør det mulig å koble sammen brukerens handlinger i løpet av en nettleserøkt. Øktinformasjonskapsler utløper når du lukker nettleseren eller kort tid etterpå.

Faste informasjonskapsler: Faste informasjonskapsler har lengre utløpsdatoer, og varer lenger enn en nettleserøkt. De aktiveres hver gang brukeren besøker nettstedet som opprettet informasjonskapselen. De blir liggende på brukerens enhet i tidsperioden som er angitt i informasjonskapselen. Typiske utløpsdatoer for vedvarende informasjonskapsler kan variere fra et par dager til et par år.

HVILKE TYPER INFORMASJONSKAPSLER BRUKER LEDVANCE TIL HVILKE FORMÅL?

På LEDVANCE-nettsteder bruker vi informasjonskapsler generelt for å gi deg den beste mulige brukeropplevelsen ved å huske dine besøk på nettstedene våre, så vel som nettstedspreferansene dine, og ved å la deg navigere effektivt mellom ulike nettsider.

LEDVANCE bruker følgende typer informasjonskapsler til følgende formål:

Strengt nødvendige informasjonskapsler: LEDVANCE benytter informasjonskapsler som er avgjørende for at LEDVANCE-nettstedene skal kunne kjøre på riktig måte. Uten disse informasjonskapslene kan ikke de relevante funksjonene på LEDVANCE-nettstedene leveres i det hele tatt. Strengt nødvendige informasjonskapsler er som regel avgjørende for funksjoner som tilgang til sikre områder og handlekurver

Ytelse/analyse: LEDVANCE innhenter informasjon om hvordan du bruker nettstedet, for eksempel hvilke sider du besøker oftest, og hvilke feil du støter på. Denne analytiske profileringen hjelper oss med å måle hvor effektivt det tilbudte innholdet er, og finne ut hvordan nettstedytelsen kan forbedres.

Funksjonalitet og preferanser: LEDVANCE bruker informasjonskapsler for å huske dine valg og preferanser, dvs. språk- og kommunikasjonspreferanser, oppsettsinnstillinger osv.

Godkjenning: LEDVANCE bruker informasjonskapsler til å gjenkjenne deg hvis du er logget på LEDVANCE, dvs. under www.myLEDVANCE.com.

Sikkerhet: LEDVANCE bruker informasjonskapsler for å støtte eller muliggjøre sikkerhetsfunksjoner samt bidra til å oppdage skadelig aktivitet.

HVILKE SPESIFIKKE INFORMASJONSKAPSLER BENYTTER VI PÅ NETTSTEDENE VÅRE?

Informasjonskapselkategori? Hva heter de? Hvor lenge er de aktive? Hva gjør de?
Øktinformasjonskapsler "privacy-settings" 180 dager Denne informasjonskapselen styrer bruken av informasjonskapsler på LEDVANCE-nettsteder. Den besøkendes tillatelse til eller avvisning av informasjonskapsler lagres i denne informasjonskapselen.
"PHPSESSID";
"JSESSIONID"
Nettleserøkt;
Slutt på økten (30 min.)
Vi bruker øktinformasjonskapsler for å sørge for at enkelte deler av nettstedene våre fungerer på riktig måte, dvs. at brukerinteraksjon (som angitt tekst) blir bevart når den besøkende beveger seg mellom sider på nettstedene.
"CAKEPHP" 2 timer Vi bruker disse informasjonskapslene for å sikre at enkelte deler av nettstedene våre fungerer slik de skal (nettprogrammer).
"sap-appcontext"

"sap-usercontext"
Nettleserøkt Teknisk informasjon for SAP-baserte programmer. Ingen personopplysninger blir lagret her.
"SIDwebservers"

"SIDwww-intermedia"
Nettleserøkt Teknisk informasjon for vår belastningsfordeling.
"et_oi_v2" «nei»: 50 år
«ja»: 16 måneder
Tillatelsesinformasjonskapsel, lagrer valget til den besøkende, hvis tillatelsesinformasjonskapselen vises på kundens side. Vil også brukes til eventuell avvisning.
Ytelse/analyse "etcnt_[hash]" 28 dager Vi bruker et nettsporingsverktøy for å få innsikt i hvordan våre brukere samhandler med nettstedene. For å kunne innhente og analysere data må vi kunne lagre informasjonskapsler for nettsporing. Derfor inneholder informasjonen som innhentes ingen personopplysninger, og den lagres i en informasjonskapsel. Dette gjør det umulig å trekke slutninger angående enkeltpersonen basert på opplysningene.
"_vm_u" 40 min Lagrer status for loggføring av UX-analyser.
"BT_ctst" Nettleserøkt Brukes kun til å oppdage om den besøkendes nettleser tillater informasjonskapsler eller ikke
"BT_sdc" Nettleserøkt Inneholder opplysninger som ikke er brukerspesifikke fra gjeldende besøkerøkt (henvist kobling, antall sider, antall sekunder siden økten startet).
"BT_pdc" 1 år Inneholder opplysninger som ikke er brukerspesifikke fra brukerens historikk (er kunde, mottar nyhetsbrev osv.).
"GS1_v" 1 år Informasjonskapselen inneholder den besøkendes ID, og brukes til å identifisere en besøkende over flere økter
"isSdEnabled" 24 timer Oppdage om den besøkendes rulledybde blir registrert.
"noWS_[hash]" Browser session Inneholder sann eller usann, og indikerer at nettstedet med sporingskoden inkludert ikke har noen aktive tester eller ikke leverer tester av andre årsaker.
"_et_coid" 2 år Påvisning av informasjonskapsler
"et_id" 2 år Gjenkjenning av besøkende.
_ga 2 år Registrerer en unik ID som brukes til å generere statistisk informasjon om besøkende bruk av nettsteder.
_gid 1 dag Informasjonskapselen inneholder den besøkendes ID, og brukes til å identifisere en besøkende over flere økter
"GS3_v" 1 år Informasjonskapselen inneholder den besøkendes ID, og brukes til å identifisere en besøkende over flere økter
"application" 15 min Midlertidig lagring i 15 minutter av alle parametere som velges av brukeren i programmet FastCalc.
"illuminance" 15 min Midlertidig lagring i 15 minutter av alle parametere som velges av brukeren i programmet FastCalc.
"maintenanceFactor" 15 min Midlertidig lagring i 15 minutter av alle parametere som velges av brukeren i programmet FastCalc.
"rhoCeiling" 15 min Midlertidig lagring i 15 minutter av alle parametere som velges av brukeren i programmet FastCalc.
"rhoFloor" 15 min Midlertidig lagring i 15 minutter av alle parametere som velges av brukeren i programmet FastCalc.
"rhoWall" 15 min Midlertidig lagring i 15 minutter av alle parametere som velges av brukeren i programmet FastCalc.
"roomHeight" 15 min Midlertidig lagring i 15 minutter av alle parametere som velges av brukeren i programmet FastCalc.
"roomLength" 15 min Midlertidig lagring i 15 minutter av alle parametere som velges av brukeren i programmet FastCalc.
"roomWidth" 15 min Midlertidig lagring i 15 minutter av alle parametere som velges av brukeren i programmet FastCalc.

NETTSTEDSSPORING

Dette nettstedet benytter tjenester fra etracker GmbH (www.etracker.com) for å analysere bruk. Informasjonskapsler brukes til å aktivere statistisk analyse av brukernes bruk av dette nettstedet, samt en visning av bruksrelatert innhold.

Dataene som genereres som et resultat, blir utelukkende behandlet og lagret i Tyskland av etracker, på våre vegne.

Behandling av personopplysninger er basert på vår legitime interesse for å optimere nettstedet vårt i samsvar med artikkel 6, paragraf 1, punkt f av EUs generelle personvernforordning (GDPR). Data som muliggjør identifisering av enkeltpersoner, f.eks. IP-adresse, brukernavn eller enhets-ID-er, blir avidentifiserte eller pseudonymiserte så snart som mulig. Dataene blir ikke brukt til andre formål, kombinert med andre data eller delt med tredjeparter.

Du kan når som helst motsette deg bruk av nettstedssporing via de tilgjengelige kontrollene under «Dine innstillinger for informasjonskapsler».

Bruk av Google Tag Manager

1. Omfang av behandling av personopplysninger
Denne nettsiden bruker Google Tag Manager fra Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland ("Google") for å samle inn informasjon om brukeratferd og administrere tagger.

2. Hvordan taggingen fungerer
For å bruke Google Tag Manager bruker vi såkalt "server-side tagging". Ved hjelp av en tag samles IP-adressen din inn og sendes til vår egen server med vertssted innenfor EU, hvor Google Tag Manager er implementert og mottar IP-adressen. Her, fortsatt på vår egen server, anonymiseres IP-adressen og sendes først til videre tjenester knyttet til Tag Manager. Dette betyr at vi kun behandler dine personopplysninger på vår egen server og en tilkobling til Googles servere er teknisk utelukket.
 
3. Formål med databehandling
Hensikten med behandlingen ligger i den innsamlede og oversiktlige administrasjonen samt en effektiv integrasjon av tredjeparts tjenester gjennom tagger. Tagger er små kodeelementer på en tilstedeværelse på nett som blant annet brukes til å måle antall besøkende og adferd, fange opp virkningen av nettannonsering og sosiale kanaler, bruke remarketing og målretting, samt teste og optimalisere tilstedeværelse på nett. Når en bruker besøker den elektroniske tilstedeværelsen, sendes gjeldende tagkonfigurasjon til brukerens nettleser. Den inneholder utsagn om hvilke tagger som skal utløses.

4. Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger
Det rettslige grunnlaget for behandling av personopplysninger er art. 6 (1) (1) (f) GDPR. Nettstedoperatøren har en legitim interesse i en teknisk feilfri levering av nettsiden og derfor en oversiktlig administrasjon samt en effektiv integrasjon av tredjeparts tjenester gjennom tagger.
 
5. Varighet av lagring
Dataene som samles inn i forbindelse med bruken av Google Tag Manager vil bli oppbevart i 14 dager og deretter slettet. Utover den nevnte lagringsperioden brukes dataene kun til analyseformål i aggregert og anonymisert form, dvs. uten mulighet for å identifisere enkeltpersoner
 
6. Ytterligere tiltak
Vi har inngått en såkalt databehandleravtale med Google for vår bruk av Google Analytics 4, hvor Google er forpliktet til å beskytte dataene til våre nettsidebrukere og ikke videreformidle dem til tredjeparter.

For å sikre et høyere nivå av databeskyttelse har vi avtalt standard databeskyttelsesklausuler med leverandøren i henhold til art. 46 Para. 2 lit. c GDPR. Disse forplikter mottakeren av dataene i USA til å behandle dataene i samsvar med beskyttelsesnivået i Europa. I tilfeller hvor dette ikke kan sikres selv gjennom denne kontraktsforlengelsen, forsøker vi å innhente ytterligere reguleringer og forpliktelser fra mottakeren i USA.

7. Innsigelse og fjerning
Innsamling av data for levering av nettstedet samt lagring er avgjørende for driften av nettstedet. Derfor kan brukeren ikke protestere mot de nevnte prosessene.

BRUK AV GOOGLE ANALYTICS 4

1. Omfang av behandling av personopplysninger
Denne nettsiden bruker Google Analytics 4, en tjeneste levert av Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Ireland ("Google"), som kan brukes til å analysere bruken av nettsteder.

2. Hvordan sporingen fungerer
For å bruke Google Analytics 4 bruker vi såkalt "server-side tracking". Hvis du gir ditt samtykke i samsvar med art. 6 (1) lit. en GDPR via informasjonskapselbanneret, vil vi tildele deg en unik sporings-ID. Vi lagrer denne ID-en sammen med andre data som overføres til oss når du besøker nettstedet på en av våre egne servere med vertssted innenfor EU. Følgende data overføres herved:
 
  • IP adresse
  • henvisnings-ID
  • tidsstempler
  • nettlesertype
  • bruker agent
  • hvis aktuelt, mobilidentifikatorer som IDFA, UDID, Android ID eller Google Advertising ID, Windows Advertising ID eller andre Windows ID-er, IMEI eller IMSI, MSISDN.

For å sikre at Google Analytics ikke mottar noen personlige data, er sporings-ID-en vi oppretter løsrevet fra alle personlige så vel som enhetsdata som er oppført ovenfor, slik at ID-en er en anonymisert registrering. Når dette er sikret, vil vi kun overføre din anonymiserte ID til Google Analytics 4. Dette kan også føre til overføring av denne informasjonen til serverne til selskapet Google LLC, som er basert i USA, og videre behandling av informasjonen der.

Google Analytics 4 gjør det også mulig å lage statistikk med utsagn om alder, kjønn og interesser til nettsidebrukere på grunnlag av en evaluering av interessebasert annonsering og med involvering av tredjepartsinformasjon via en spesiell funksjon, den såkalte " demografiske egenskaper". Dette gjør det mulig å bestemme og skille mellom grupper av nettsidebrukere for målrettede markedsføringstiltak. Data som samles inn via de "demografiske kjennetegnene" kan imidlertid ikke tildeles en bestemt person og dermed ikke til deg personlig. Disse dataene som samles inn via funksjonen "demografiske egenskaper" lagres i 2 måneder og slettes deretter.

Som en utvidelse av Google Analytics 4, brukes funksjonen "UserIDs" også for denne nettsiden. Ved å tildele individuelle bruker-ID-er kan vi få Google til å lage rapporter på tvers av enheter (såkalt "sporing på tvers av enheter"). Dette betyr at din bruksatferd også kan analyseres på tvers av enheter hvis du har gitt ditt tilsvarende samtykke til bruk av Google Analytics 4 i henhold til Art. 6 (1) lit. en GDPR, hvis du har opprettet en personlig konto ved å registrere deg på denne nettsiden og er logget på din personlige konto på forskjellige sluttenheter med dine relevante påloggingsdata. Dataene som samles inn på denne måten viser blant annet hvilken sluttenhet som ble brukt til å klikke på en annonse for første gang og hvilken sluttenhet som ble brukt til konvertering.

3. Formål med databehandling
Formålet med behandlingen er evaluering av bruken av nettsiden, sammenstilling av rapporter (rapporter) om nettsideaktiviteter eller bruksatferd og å gi oss ytterligere tjenester knyttet til nettside- og internettbruk.

4. Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger
Det rettslige grunnlaget for behandling av personopplysninger er brukerens gitte samtykke i henhold til art. 6 (1) (a) GDPR.

5. Varighet av lagring
Dataene som samles inn i forbindelse med bruken av Google Analytics 4 vil bli oppbevart i 14 måneder og deretter slettet. Utover den nevnte lagringsperioden brukes dataene kun til analyseformål i aggregert og anonymisert form, dvs. uten mulighet for å identifisere enkeltpersoner

6. Ytterligere tiltak
Vi har inngått en såkalt databehandleravtale med Google for vår bruk av Google Analytics 4, hvor Google er forpliktet til å beskytte dataene til våre nettsidebrukere og ikke videreformidle dem til tredjeparter.
For å sikre et høyere nivå av databeskyttelse har vi avtalt standard databeskyttelsesklausuler med leverandøren i henhold til art. 46 Para. 2 lit. c GDPR. Disse forplikter mottakeren av dataene i USA til å behandle dataene i samsvar med beskyttelsesnivået i Europa. I tilfeller hvor dette ikke kan sikres selv gjennom denne kontraktsforlengelsen, forsøker vi å innhente ytterligere reguleringer og forpliktelser fra mottakeren i USA.

7. Mulighet for tilbakekall av samtykke og fjerning
Du har rett til å tilbakekalle samtykkeerklæringen din i henhold til databeskyttelsesloven når som helst. Tilbakekalling av samtykket påvirker ikke lovligheten av behandlingen som er utført på grunnlag av samtykket frem til tilbakekallet.

HVORDAN KAN JEG TREKKE MITT SAMTYKKE TIL INFORMASJONSKAPSLER OG ENDRE INNSTILLINGENE MINE?

Du kan trekke tilbake samtykket til bruk av informasjonskapsler når som helst via kontrollene beskrevet ovenfor. Vær oppmerksom på at din manglende godkjenning ikke påvirker bruken av strengt nødvendige informasjonskapsler.

Du kan selvfølgelig deaktivere informasjonskapsler generelt i nettleseren. Du kan finne instruksjoner for å administrere og slette informasjonskapsler i hjelpeinnstillingene for nettleseren din.

Vær oppmerksom på at visse deler og funksjonaliter av LEDVANCE-nettstedene kanskje ikke fungerer som de skal hvis du deaktiverer informasjonskapsler helt.

KONTAKT

Hvis du har spørsmål angående retningslinjene våre for informasjonskapsler, er det bare å ta kontakt via privacy@ledvance.com eller på

LEDVANCE GmbH
Databeskyttelsesrådgiver
Parkring 29-33
85748 Garching
Tyskland

Del siden på sosiale medier