Profesjonell

DIALUX OG RELUX

PROGRAMVARE FOR LYSPLANLEGGING

LEDVANCE støtter DIALux og RELUX - verdens ledende programvare for profesjonell lysplanlegging. Finn nyeste informasjon og programvarenedlastinger her.

LEDVANCE PROGRAMVAREUTVIDELSE (PLUGIN) DIALUX FOR ARMATURER

I DIALux har du mulighet til å spesifisere lyskilden inne i armatur for å imøtekomme kravene og ønskene for ditt belysningsprosjekt.

For å installere programvareutvidelsen på datamaskinen, last ned .zip-filen, pakk den ut og start den medfølgende .exe-filen.

Programvareutvidelsen (plugin) gir oppdateringsfunksjon: Ved å trykke på knappen "Oppdater" vil programmet søke etter nye programdata og automatisk oppdatere databasen din.

OM DIAL

DIAL har utviklet DIALux, verdens ledende programvare for planlegging, beregning og visualisering av innendørs og utendørs belysning. Lysplanleggingsverktøyet har et fellesskap med mer enn 700 000 brukere og er tilgjengelig på 25 språk. Alle større armaturprodusenter tilbyr digitale produktdata for planleggingsformål i DIALux. Programvaren gjør profesjonell lysdesign enklere og tilgjengelig for alle. Som plattform og verktøy kobler det planleggere og produsenter over hele verden.

Alle LEDVANCE-armaturprodukter er også tilgjengelig i LUMsearch , et annet DIAL-verktøy for profesjonelle. LUMsearch hjelper designere og planleggere å søke etter og velge produkter, idet tanken er at det å bla i papirkataloger og besøke utallige nettsteder nå er foreldede aktiviteter. Produktene er beskrevet i detalj, og brukere kan umiddelbart inkludere produkter av DIALux-partnere som LEDVANCE i DIALux planleggingsverktøy og ta kontakt med produsentene.

Del siden på sosiale medier