Profesjonell
Future office

Fremtidens kontor

MYE MER ENN EN ARBEIDSPLASS

Hvordan vil fremtidens kontor se ut? Hva med New Work-tilnærmingen til digitalisering, bærekraft, modeller for fleksibel arbeidstid og balanse mellom arbeid og fritid? Og kappløpet om å rekruttere de beste? Det er behov for en ny arbeidskultur i svært fleksible og nettverksbaserte kontorkonsepter. Inkludert hybride, velutstyrte arbeidsplasser med fokus på den ansatte. Kontoret er et sted for kontakt ansikt til ansikt, konsentrert jobbing og nye ideer i teamet. Et sted er den virkelige og digitale verden sømløst smelter sammen. Dette betyr at belysningen også må utvikles etter kravene til New Work-konseptet og støtte selskapets vekstplaner.

FREMTIDENS KONTOR TRENGER FLEKSIBLE LØSNINGER SOM VOKSER SAMMEN MED DET

For deg som prosjektutvikler, planlegger og installerer elektrisk åpner det nye muligheter. LEDVANCE tilbyr komplette løsninger med sofistikerte produkter og systemer som er enkle i bruk, og som oppfyller kravene til fremtiden takket være god kompatibilitet. For høykvalitets, klimavennlig og fremtidssikker belysning som reduserer kostnader til energi og vedlikehold samt CO2-utslipp og øker de ansattes konsentrasjon og velvære. Se selv.
Case Study - Future Office Hub Garching 2022

TOPPREFERANSER

Du kan finne illustrerende eksempler på komplekse prosjekter vi har lyktes med å implementere hos kundene våre på www.ledvance.no/belysningsprosjekter

INNOVATIVE LYSLØSNINGER TIL I DAG OG I MORGEN

LEDVANCE-TPPS Office of the future-VIVARES open plan office ZIGBEE 2022-03

VIVARES ZIGBEE LYSSTYRING – TRÅDLØS, FLEKSIBEL, ØKONOMISK

Fremtidens kontor trenger ikke å være et nybygg. Hvis du ikke kan gjøre for mange strukturelle endringer og/eller ser etter fleksible romsituasjoner, er VIVARES Zigbee den ideelle lysstyringsløsningen. Det er den enkle måten å skape optimale lysforhold på til enhver definert situasjon. Og den er bærekraftig og sparer samtidig kostnader. Alle de nødvendige komponentene og et velassortert utvalg av kompatible LED-armaturer er tilgjengelig fra én god kilde: LEDVANCE.

LEDVANCE TPPS Office of the future VIVARES open plan office DALI 2022-03

VIVARES DALI LYSSTYRING – KABLET INDUSTRISTANDARD OMDEFINERT

Det er én ting som ikke lenger finnes i fremtidens kontor: enkeltstående løsninger. Rom som fremmer samarbeid og kreativitet er nå i sentrum. Alle som tenker i lignende baner som New Work bør velge et IoT-lysstyringssystem (LMS) fra LEDVANCE. Navnet? VIVARES DALI. System er perfekt teknisk avstemt og DALI-2-sertifisert, noe som sikrer optimale lysforhold – hvor som helst. Det er egnet til alle kontorløsninger der styringslinjene kan kables og gir god stabilitet og kompatibilitet. Inkludert LMS-komponenter og matchende LED-armaturer, så klart.

LEDVANCE-TPPS Office of the future UVC air purification Hönle 2022-03

UV-C-LUFTDESINFISERING – INGEN SJANSE FOR VIRUS OG LIGNENDE PÅ KONTORET

Siden Covid har pålitelig luftdesinfisering også vært en del av fremtidens kontor. For å redusere mengden virus i innendørsområder, leverer UV-C-luftdesinfiseringssystemer en viktig og effektiv tjeneste – helt uten kjemikalier og samtidig med at folk jobber. Disse høyteknologiske enhetene suger inn luft, deaktiverer mikroorganismer som virus og bakterier med UV-C-lys, og sender ut renset luft. Dette garanterer kontinuerlig og pålitelig luftdesinfisering.

LEDVANCE-TPPS Office of the future – Single Office Biolux HCL Panels and Downlights 2022-03

HUMAN CENTRIC LIGHTING – FOR STØRRE PRODUKTIVITET OG VELVÆRE

Belysningsløsninger for moderne arbeidsmiljøer i fremtidens kontorer må være utformet for å fremme kreativ tenkning og høye konsentrasjonsnivåer ved skrivebord, på datamaskiner og på fabrikker. Human centric lighting setter mennesker og deres behov for naturlig lys i fokus. Fleksibelt, sunt og effektivt. Det gjør det gøy å jobbe på kontor.

LED Strip Category PERFORMANCE Key Visual White and RGBW

LED STRIP-SYSTEMET – LIKE FLEKSIBELT SOM BEHOVENE DINE

Lett stemningen – også i fremtidens kontor. Lys handler ikke lenger bare om optimale visuelle forhold for produktivt arbeid. Det trengs mer for å skape et «velværekontor» som begeistrer de ansatte. For eksempel atmosfærisk aksentbelysning. LED Strips fra LEDVANCE gjør det enkelt å skape effektiv og stilfull belysning. Ulike hvite toner forbedrer konsentrasjonen, mens et fullt fargespekter skaper velværelys og en koselig etter jobb-atmosfære.

LEDVANCE TPPS Office Single office Smart Orbis Wall Swan 2022-03

SMART+ – SLIK AT LYSSTYRINGEN GJØR AKKURAT DET DU SIER

Du trenger aldri mer å reise deg og gå til lysbryteren – det vil du selvfølgelig også ha i fremtidens kontor. Lysene bør være enkle å styre med stemmen, ikke bare i smarthjemmet, men også på jobb. Med SMART+ tilbyr LEDVANCE den perfekte løsningen for små kontorer, intelligente enkeltkontorer og hjemmekontorer samt oppholdsområder og kreative rom. Opplev det selv. LEDVANCE-lys adlyder deg.

Complex of buildings illumination

BYGNINGSRENOVERING:

BEDRE LYS OG ENERGIBESPARELSER


En titt på mange kontorer viser at mange belysningssystemer er utdaterte og langt fra fremtidssikre. Renovering reduserer energiforbruket på en bærekraftig måte, sparer kostnader og gir betydelig økt lyskvalitet.

LEDVANCE tar seg av skreddersydde beregninger og tilbyr deg en tilpasset løsning for belysningskrav – alt fra en enkelt kilde.

Benytt deg av våre tjenester til prosjektene dine og ta kontakt på:
E-post: kundeservice@ledvance.com
Telefon:  + 47 40 00 41 10
Del siden på sosiale medier