Karriere hos LEDVANCE

Vi er skarpe, kvikke og modige. Vi følger ikke samme spor som alle andre. I stedet finner vi løsninger og er alltid klare for endringer. Vår særegne styrke: å låse opp og fremme skjult og uvanlig potensial.

Ikke bare tilbyr vi utfordrende arbeidsoppgaver, men i tillegg har vi en rekke programmer og kurs, så du kan utvikle deg og bli stadig bedre. Dette underbygger det fokuset vi har på å finne og utvikle de talent og evner våre ansatte har. I medarbeidersamtaler med ens direkte overordnede ser man jevnlig på mål for ytelse, faktisk ytelse og individuelle utviklingsplaner. Fra disse medarbeidersamtalene hentes data om måloppnåelse, egenskaper og kompetanse for hver enkelt ansatt, som i sin tur danner grunnlaget for avgjørelser angående forfremmelse.

I tillegg kan ansatte dra fordel av vår åpne veiledningsordning, for å fremme egen utvikling. Dette er et program som er ideelt for å dele personlige erfaringer på åpent vis, og er tilgjengelig for alle ansatte. Dermed kan ansatte på alle nivåer i hierarkiet få verdifulle impulser for arbeidet sitt.Har du spørsmål? Skriv til oss.