Jobbsøknadsprosessen hos LEDVANCE

Slik går du frem:


Søke på en stilling

Den ideelle jobben for deg er lagt ut på jobbsidene våre: Koblingen som er oppgitt nederst på jobbeskrivelsen på denne siden, åpner søknadssiden.

Du har ikke funnet en passende stilling ennå og ønsker å legge inn en åpen søknad? Da er det bare å opprette en kandidatprofil på søknadssidene våre.


Slik legger du inn en søknad på nettsidene

Registrer deg på søknadssidene. Skriv så inn tilgangsopplysningene du ble tilsendt, og fyll ut alle påkrevde felt i søknadsskjemaet. Du kan også bruke opplastningsknappen for å fylle ut feltene automatisk med data fra CV-en eller LinkedIn-profilen din. Så snart du har fylt ut de påkrevde feltene, ber vi deg laste opp et kort følgebrev sammen med CV-en din. Når søknaden mottas av de som rekrutterer for oss, går de nøye gjennom søknaden.


Telefonintervju

Hvis profilen din passer en stilling som skal fylles, blir du snart bedt om ringe et nummer for å ta del i et telefonintervju.


Ditt første intervju ansikt-til-ansikt

Du har gjort oss nysgjerrig. Nå ønsker vi å bli bedre kjent med deg, ansikt-til-ansikt, i det første jobbintervjuet. Du blir introdusert for lederen og den rekrutteringsansvarlige, som vil snakke med deg om din yrkesmessige erfaring og dine nøkkelferdigheter. Du får naturligvis anledning til å stille spørsmål angående stillingen, det fremtidige teamet og selskapet.


Ditt andre intervju ansikt-til-ansikt

Hvis det første intervjuet var vellykket, blir du satt på en innstillingsliste for et andre intervju. Dette gir oss en anledning til å diskutere organisasjonsmessige og andre anliggender litt grundigere. I tillegg får du treffe noen av dine fremtidige kolleger, sjefer og kanskje til og med se området du skal jobbe i.


Tilbud om kontrakt

Du har overbevist oss. Nå ønsker vi å gi deg et tilbud om kontrakt. Din fremtidige overordnede og personalavdelingens ansatte vil stå til tjeneste for å diskutere de endelige spørsmål du måtte ha, på telefon.


Ansettelse

Vi er enige alle sammen, og alle kontraktsforhold er blitt ordnet med? Velkommen til LEDVANCE!


Innføringsprosessen

Det er veldig hyggelig å kunne ønske deg velkommen til din første arbeidsdag. Aktivitetene i innføringsprosessen skal hjelpe deg med å finne veien i LEDVANCE-verden. Snart er du fullt ut i stand til å fokusere på nye prosjekter og oppgaver.