Group Executive Committee (GEC)

Ledelsen

Ledelsen vår er forpliktet til å oppnå bærekraftig vekst. Medlemmene – Lawrence Lin, Erol Kirilmaz og Tim Yun Chen – har lang erfaring fra ledende stillinger i den globale belysningsbransjen. De har felles ansvar for hele ledelsen av selskapet.


Lawrence Lin


Lawrence Lin

Chief Executive Officer (CEO)

Som administrerende direktør i LEDVANCE vil Lawrence Lin fokusere på å drive selskapets omforming til en global leder innen LED-basert generell belysning. Med seg inn i stillingen som administrerende direktør tar han 20 års bred internasjonal erfaring innen det globale LED-belysningsmarkedet.

Fra 2011 til 2018 hadde Lawrence diverse ledende stillinger i LEDVANCEs morselskap MLS. Etter flere år som leder for det MLS-eide selskapet Forest Lighting, innen ferdige belysningsprodukter, i både Kina og USA, ble Lin ble utnevnt til Executive General Manager i MLS i 2015. Der spilte Lawrence en viktig rolle i den sterke veksten i MLS, ved å drive salgsinntektene fra rundt 3,8 milliarder yuan (rundt 480 millioner euro) til 8 milliarder yuan (rundt 1 milliard euro) og utvide MLS' globale salgsnettverk. I denne perioden spilte han også en viktig rolle ved oppkjøpet av LEDVANCE, og han har vært et av de viktigste forbindelsesleddene mellom selskapene. Før Lawrence begynte i MLS, opparbeidet han omfattende seg ledererfaring i ledende asiatiske LED-belysningsselskaper, med lederstillinger innen varierte områder som produksjon, salg og markedsføring og administrasjon av forsyningskjeden.


Erol Kirilmaz

Erol Kirilmaz

Chief Sales and Marketing Officer (CSMO)

Vår salgs- og markedsdirektør, Erol Kirilmaz, har over 20 års erfaring i sitt felt. I løpet av denne tiden har han bygget opp et omdømme som spesialist innen B2B og høyteknologiske bransjer. Erols tid hos OSRAM har blitt beriket av mange års internasjonal erfaring. Stillingene hans siden 2006 inkluderer administrerende direktør for OSRAM i Tyrkia og salgs- og markedsdirektør i Latin-Amerika, Midtøsten og Afrika. I 2012 fikk han ansvaret for å administrere salg og markedsføring hos OSRAM over hele verden. Siden juli 2015 har Erol vært salgs- og markedsdirektør i forretningsområdet Lamps. Han fortsetter i samme stilling i LEDVANCE, også etter fisjonen av OSRAM.


Tim Yun Chen

Tim Yun Chen

Chief Financial Officer (CFO))

Tim Yun Chen har vært økonomidirektør (CFO) i LEDVANCE siden 1. juli 2018. Han ser tilbake på mer enn 15 års erfaring i ledende stillinger og har mer enn ti års erfaring i belysningbransjen. Chen jobbet for belysningsfirmaet OSRAM i tolv år, hvorav rundt fem år på hovedkontoret i München. Den siste stillingen hans i OSRAM var som CFO for Asia og Stillehavsregionen. I forbindelse med at han tiltrer stillingen som CFO, har Tim Yun Chen avtrådt som styreformann for LEDVANCE.


Senior Executives

Våre seniorlederne er ansvarlige for å iverksette strategien vår for sine regioner og virksomhetsområder. De sikrer at vi er nær både kundene og markedene våre.


Pressesenter