Group Executive Committee (GEC)

Managing Board

Konsernstyret er forpliktet til å oppnå bærekraftig vekst. Våre styremedlemmer – Erol Kirilmaz og Tim Yun Chen – har lang erfaring fra ledende stillinger i belysningsbransjen. De har felles ansvar for hele ledelsen av selskapet.


Erol Kirilmaz

Erol Kirilmaz

Salgs- og markedsdirektør (CSMO)

Vår salgs- og markedsdirektør, Erol Kirilmaz, har over 20 års erfaring i sitt felt. I løpet av denne tiden har han bygget opp et omdømme som spesialist innen B2B og høyteknologiske bransjer. Erols tid hos OSRAM har blitt beriket av mange års internasjonal erfaring. Stillingene hans siden 2006 inkluderer administrerende direktør for OSRAM i Tyrkia og salgs- og markedsdirektør i Latin-Amerika, Midtøsten og Afrika. I 2012 fikk han ansvaret for å administrere salg og markedsføring hos OSRAM over hele verden. Siden juli 2015 har Erol vært salgs- og markedsdirektør i forretningsområdet Lamps. Han fortsetter i samme stilling i LEDVANCE, også etter fisjonen av OSRAM.


Tim Yun Chen

Tim Yun Chen

Økonomidirektør (CFO)

Tim Yun Chen har vært økonomidirektør (CFO) i LEDVANCE siden 1. juli 2018. Han ser tilbake på mer enn 15 års erfaring i ledende stillinger og har mer enn ti års erfaring i belysningbransjen. Chen jobbet for belysningsfirmaet OSRAM i tolv år, hvorav rundt fem år på hovedkontoret i München. Den siste stillingen hans i OSRAM var som CFO for Asia og Stillehavsregionen. I forbindelse med at han tiltrer stillingen som CFO, har Tim Yun Chen avtrådt som styreformann for LEDVANCE.


Senior Executives

Våre seniorlederne er ansvarlige for å iverksette strategien vår for sine regioner og virksomhetsområder. De sikrer at vi er nær både kundene og markedene våre.


Pressesenter