Ledelsesteam

Dr. Jacob Tarn

Dr. Jacob Tarn

Administrerende direktør og konsernsjef

Dr. Jacob Tarn har vært konsernsjef i LEDVANCE siden 1. februar 2018. Han har over 30 års erfaring internasjonalt innen det globale LED-/lysmarkedet. Før han begynte i LEDVANCE var Jacob viseadministrerende direktør og konsernsjef for Samsung Electronics Co, Ltd., hvor han var ansvarlig for LED-avdelingen i mange år. Før det grunnla og administrerte han flere selskaper, som for eksempel TSMC – Solid State Lighting og EPISTAR. Han tok doktorgraden ved North Carolina State University i USA.

Jacobs høyeste prioritet er å gjøre bedriften fremtidsklar. Han ser også vekst i de meget lovende markedene for LED-armaturer, LED-lamper og smarthjem-løsninger, som spesielt viktig.
Tim Yun Chen

Økonomidirektør (CFO)

Tim Yun Chen har vært økonomidirektør (CFO) i LEDVANCE siden 1. juli 2018. Han ser tilbake på mer enn 15 års erfaring i ledende stillinger og har mer enn ti års erfaring i belysningbransjen. Chen jobbet for belysningsfirmaet OSRAM i tolv år, hvorav rundt fem år på hovedkontoret i München. Den siste stillingen hans i OSRAM var som CFO for Asia og Stillehavsregionen. I forbindelse med at han tiltrer stillingen som CFO, har Tim Yun Chen avtrådt som styreformann for LEDVANCE.Erol Kirilmaz

Erol Kirilmaz

Salgs- og markedsdirektør (CSMO)

Vår salgs- og markedsdirektør, Erol Kirilmaz, har over 20 års erfaring i sitt felt. I løpet av denne tiden har han bygget opp et omdømme som spesialist innen B2B og høyteknologiske bransjer. Erols tid hos OSRAM har blitt beriket av mange års internasjonal erfaring. Stillingene hans siden 2006 inkluderer administrerende direktør for OSRAM i Tyrkia og salgs- og markedsdirektør i Latin-Amerika, Midtøsten og Afrika. I 2012 fikk han ansvaret for å administrere salg og markedsføring hos OSRAM over hele verden. Siden juli 2015 har Erol vært salgs- og markedsdirektør i forretningsområdet Lamps. Han fortsetter i samme stilling i LEDVANCE, også etter fisjonen av OSRAM.


Pressesenter