Vår strategi

Vår strategi består av tre hovedelementer: styrke vår kjernevirksomhet, investere i fremtidige teknologier og gå inn i nye markeder

I området av tradisjonelle lamper, for eksempel kompaktlysrør og halogenlamper, fokuserer vi på å vedlikeholde og utvide vår gjeldende markedsandel ved å maksimere nærheten til kundene og kostnadseffektiviteten. Det samme gjelder for feltet for LED- amper, hvor vi har tenkt å øke vår markedsandel innen «intelligente» LED lamper. Vi ønsker å oppnå dette ved å styrke konkurranseevnen til hele porteføljen vår, optimalisere prosesser og ta en annen tilnærming til våre distribusjonskanaler.

LED armaturer

LED teknologi er også i ferd med å bli den nye standarden i feltet av armaturer, med voksende teknologikonvergens. Her ønsker vi å være en av de viktigste globale leverandørene for både bedrifts- og privatkunder, med attraktive priser og rask service.

Smarte hjem

I feltet av smarte og tilkoblede produkter vil LEDVANCE bygge videre på OSRAM LIGHTIFY plattformen for å tilby nye produktserier samt bringe smarte belysningsenheter og Smarte hjem produkter på markedet.


Pressesenter