DIALux og RELUX

DIALUX / RELUX

OSRAM støtter DIALux og RELUX - verdens ledende programvare for profesjonell lysplanlegging. Finn nyeste informasjon og programvarenedlastinger her.

DIALux Software

Her kan du laste ned nyeste versjon av lysplanleggingsprogramvaren „ DIALux”.

RELUX Software

Her kan du laste ned nyeste versjon av lysplanleggingsprogramvaren „ RELUX”.


Nettbasert programvareutvidelse (online plugin) for armaturer

Denne nettbaserte databasen består av fotometriske opplysninger og teknisk informasjon om våre belysningsarmaturer. Du kan overføre dataene direkte til DIALux eller RELUX eller du kan laste ned individuelle datafiler i ULD- eller EULUMDAT-format.


Programvareutvidelse (plugin) for lamper

I både DIALux og RELUX har du mulighet til å spesifisere lyskilden inne i armatur for å imøtekomme kravene og ønskene for ditt belysningsprosjekt.


For DIALUX-brukere

Hvis du ønsker å bytte lyskilden i et armatur, velg armaturen i DIALux-prosjektet, gå til fanen "Tekniske data" og klikk på knappen [...] for å starte programvareutvidelsen (plugin) for lamper. Vær oppmerksom på at programvareutvidelsen for DIALux-lamper må installeres i datamaskinen din på forhånd.

For å installere programvareutvidelsen på datamaskinen, last ned .zip-filen, pakk den ut og start den medfølgende .exe-filen.

Programvareutvidelsen (plugin) gir oppdateringsfunksjon: Ved å trykke på knappen "Oppdater" vil programmet søke etter nye programdata og automatisk oppdatere databasen din.


For RELUX-brukere

Dersom du ønsker å erstatte en standard lyskilde i et armatur med en lyskilde fra OSRAM, gå til armaturegenskaper i RELUX-prosjektet og klikk deretter på "utstyr"-knappen [lampesymbol]. Der kan du spesifisere lyskilden for armaturen. Du kan spesifisere OSRAMs lyskilder i alle slags armaturer (dersom armaturprodusenten har åpnet for denne muligheten).

OSRAMs portefølje med lyskilder er tilgjengelig via den vanlige RELUX-programvareoppdateringen eller via en .zip-fil.

.zip-fil for nedlasting vil om kort tid være tilgjengelig her.


Systemkrav

Bærekraft hos LEDVANCE