Lamp Finder Professional-appen: Finn riktig belysning for din daglige forretningsvirksomhet

Lamp Finder App Pro

De riktige lyskildene for dine profesjonelle belysningsprosjekter. Du kan velge riktige lamper raskt og enkelt ved hjelp av den svært fleksible Lamp Finder Professional-appen. Uansett om du på stedet, i et prosjektmøte, på farten eller på kontoret: Velg de mest egnede produktene raskt og sammenlign tekniske detaljer til de tilgjengelige alternativene. Dette er måten du kan velge den riktige lyskilden for prosjektene dine på, enten alene eller sammen med kundene dine.


Praktisk prosjektstøtte: Finn riktig lyskilde fra alle de tilgjengelige lysteknologiene

Bruk appen til å sammenligne LED-, halogen- og kompaktlysrør. Du kan også finne lysstoffrør og utladningslamper med høyt trykk. Klikk på «Detaljer» for å få mer informasjon om lampene du har valgt.


Nyttige funksjoner: Ønskeliste, e-postfunksjoner, energisparingskalkulator og erstatningsteknologier

Lamp Finder Professional-appen gir deg praktiske funksjoner for å støtte ditt daglige arbeid. Du kan bruke ønskelisten til å lagre valgte lyskilder, og du kan sende dem til din egen eller en annen e-postadresse. Du kan finne erstatningslamper for kjente glødelampepærer og beregne wattstyrker du trenger for halogenreflektorer ved hjelp av banen «Erstatningsteknologier». Siden behovet for energieffektive løsninger stadig øker, gir energieffektivitetskalkulatoren en enkel måte å informere deg om besparelser i energiforbruk gjort av dine valgte lamper i forhold til sammenlignbare standardlamper.


Last ned «Lamp Finder Professional»-appen for Android gratis her:

Last ned «Lamp Finder Professional»-appen for iPhone og iPad gratis her: