Lamp Finder App Pro: Tekniske krav, kostnader og samsvarsproblemer

Tekniske krav

1. Hvilke mobilplattformer støttes av «LEDVANCE Lamp Finder Professional»-appen?
Apple-enheter:
«LEDVANCE Lamp Finder Professional» er kompatibel med iPhone (fra versjon 4, også optimalisert for versjon 5) og iPad (fra versjon 2). Operativsystemer fra iOS 6.1 eller nyere støttes. «LEDVANCE Lamp Finder Professional» gir alle funksjonene for alle ovennevnte enheter og operativsystemversjoner – selv om det kan forekomme mindre tap i animasjonsflyter.

Android-enheter:
«LEDVANCE Lamp Finder Professional» gir alle funksjonene for alle smarttelefoner og nettbrett som har Android-operativsystemet versjon 2.3 eller nyere. Operativsystemer med lavere versjonsnummer støttes ikke av «LEDVANCE Lamp Finder Professional». Andre mobilplattformer og deres tilknyttede enheter, for eksempel Blackberry-smarttelefoner, støttes ikke.

2. Trenger appen noen andre innstillinger?
Noen av funksjonene til «LEDVANCE Lamp Finder Professional»-appen kan kun brukes med en Internett-tilkobling. Det er for eksempel ingen bilder tilgjengelig når du er frakoblet. Hvis det ikke er en tilkobling, informeres brukeren.

Kostnader

Hvilke kostnader er knyttet til «LEDVANCE Lamp Finder Professional»-appen?
Det koster for øyeblikket ingenting å laste ned «LEDVANCE Lamp Finder Professional» fra App Store eller Google Play. Men ettersom en Internett-tilkobling er nødvendig for å vise bilder med høy oppløsning, for eksempel, gjelder prisreglene for dataoverføring til brukerens valgte mobilleverandør når du er utenfor området til et trådløst nettverk.

Apple, Apple-logoen, iPhone, iPod touch og iTunes er varemerker for Apple Inc., registrert i USA og i andre land. iPad er et varemerke for Apple Inc. App Store er et tjenestevaremerke for Apple Inc.