Belysning for hotell, café og restaurant

Forventningene til hotell- og restaurantbransjen har økt mer og mer de siste årene, da mennesker reiser mer enn noensinne og har derfor høye forventninger til bevertningen. Målsetningen må være å skille seg ut fra konkurrentene, skape den unike salgsfordelen, overholde reguleringer og, ikke desto mindre, være så individuell som mulig.

Disse målene gjør det ofte nødvendig å ta risikoen det er med økte driftskostnader og nye investeringer. Firmaer kan imidlertidig raskt ta tak i dette ved å optimalisere strømforbruket.


Hva kan lys oppnå?

Lavere kostnader ved å redusere strøm- og utbyttingskostnader

Det første steget du kan ta, er å redusere langsiktige strøm- og utbyttingskostnader ved å bytte til et mer effektivt belysningssystem.

Løsninger fra én kilde

Lysutskiftningsprosjektet kan planlegges med et bredt utvalg produkter og spesialløsninger som tilpasses hvert enkelt sted. Vi sørger for at du får det rette lyset til ethvert område, laget for å oppfylle kundenes og de ansattes behov og forventninger.

Høykvalitetsprodukter – det beste lyset

Riktig planlegging av belysningssystemet gjør at gjestene føler seg langt mer komfortable og velkomne.

Når det gjelder for eksempel bar- og restaurantområdene, kan den rette lyssettingen gjøre at gjestene får lyst til å bli lenger, og dermed øke salget betraktelig.

Vis frem hva du har fått til

For hotell- og cateringindustrien har vi utviklet vårt eget lyssertifikat for miljøvennlighet. Dette er blitt et internasjonalt sertifiseringsprogram for lys og selve standarden i bransjen. Utmerkelsen gis til de som oppfyller standarden som LEDVANCE har satt. Hvem som oppfyller den, kommer man frem til ved å bruke målbare indikatorer, så som strøm, CO2, avfall osv.

Vi har jobbet profesjonelt med lys i hoteller og restauranter i lange tider. Vi tar oppgaven på alvor, og i et marked som er i stadig endring, er vi ivrig på å støtte dere. Vi har mer enn 100 års erfaring – dra fordel av den.

La oss få frem lyset!


«Bevertningsindustrien blir bare mer og mer krevende; den må stadig oppfylle flere mål og gjøre flere oppgaver, og samtidig være noe unikt og individuelt for gjestene.»

Julia Morosow – Vertical Application Manager Hospitality EU


Kontakt:

Verena Hanzal

International Key Account Manager Hospitality EU

Tlf.: +43 664 5049865

E-post: hospitality@ledvance.com