Butikk

Bærekraft er et sentralt tema i vår bransje.

Vi må ta ansvar for miljøet i vår daglige drift, og bruke ressurser så effektivt som mulig. Optimalisering av strømforbruk er toppprioritet når det gjelder belysningsløsninger for handelsindustrien.

Uansett hva det måtte være – billige matbutikker, boutiques, møbelforretninger, byggvare- eller hagesenter – det er så og si ingen steder hvor det er enklere å spare strøm på belysningen. Å skifte til miljøvennlige LED-alternativer vil ha en positiv virkning på strømforbruket og CO2-utslippene.

Siden referansenivået i den tyske energispareloven ble strammet inn i 2016 for primære strømbehov og påbudet om å offentliggjøre strømforbrukssertifisering for salgsområder ble gjort gjeldende fra 250 kvadratmeter, har lyseffektivisering vært en topp prioritet.


Lys som frembringer følelser – profesjonell lyssettingsverktøy for produkter

Lysnivået kan variere mellom de forskjellige avdelingene i salgs- og utstillingsområdene. God lyskvalitet kommer når man bruker både direkte og indirekte elementer, på en systematisk og kreativ måte.

Spillet mellom lys og skygge skaper variasjon som har en stimulerende virkning. Planlagte effekter med spotlight og skygger gjør produktene enda mer tiltalende. De fremhever designen og det visuelle inntrykket produktet gir.

Med LEDVANCE får du stilt produktene i et så godt lys som mulig. Med god generell fargegjengivelse, klare spotlighter og effektiv lyskontroll.


«Et rom formes av lyssettingen, og man kan skape en unik opplevelse for kundene, hvor atmosfæren stimulerer alle sanser.»

BA i forretningsadministrasjon (fachhochschule) André Schweinsberg – Vertical Application Manager Shop EU


Strålende belysning, utmerket teknologi: Den nye OSRAM SubstiTUBE®. LED-rør.

SubstiTUBE er en fullkommen erstatning for T8- og T5-lysstoffrør. I tillegg tilbyr LEDVANCE et utvalg av innovative OSRAM LED-rør for ECG-drevne armaturer. CCG-armaturmodellene er også blitt videre optimalisert. Med et bredt utvalg og enkel, sikker montering, uten behov for å legge nye strømledninger, gjør OSRAM SubstiTUBE det mulig å bytte ut hele lysrørsystemet til en enhetlig enhetlig LED-teknologi.


Den nye LEDVANCE OSRAM LED-armaturporteføljen legger også til rette for strømbesparende og salgsfremmende belysningsløsninger.

Vi har den ideelle belysningsløsningen for ethvert behov og alle bruksområder i butikken. Effektivt, fleksibelt og individuelt. For at du skal lykkes.


Kontakt

André Schweinsberg
Key Account Manager Shop D/A/CH
Tlf.: +49 170 8578413

Torsten Hegener
Key Account Manager Shop D/A/CH
Tlf.: +49 160 7423618

E-post: shoplighting@ledvance.com