Bygningsforvaltning/kontor

LEDVANCE er Tysklands markedsleder i dette viktige vertikale markedet. De 20 beste nasjonale og internasjonale bedriftene i denne bransjen er blant våre nøkkelkunder. Vi har jobbet tett sammen med disse partnerne i tiår, og vi har oppnådd veldig mye i fellesskap.

Det som gjør denne viktige posisjonen enda mer sentral, er det stadig økende behovet for ombygging og nybygg. Fokuspunktene her er bærekraftig konstruksjon og miljøvennlige bygninger. Belysning spiller en stor rolle i så måte, og er spesielt viktig hva angår strømbesparelse og smarte belysningssystemer.


Det rette lyset på rett sted og til rett tid – individuelt, personlig og profesjonelt

Nyskapende belysningsløsninger skaper en behagelig atmosfære hvor ansatte og kunder føler seg hjemme. Lys kan bidra til å bedre ytelsen. LEDVANCE sine spesialtilpassede belysningsløsninger skaper merverdi ved å ta i bruk siste nytt innen teknologi, optimale belysningsløsninger og i tillegg strømbesparende tiltak. Produktene våre oppfyller alle påbudte DIN- og VDE-standarder, og de gir i tillegg ekstra trygghet ved de omfattende garantiene vi tilbyr.

Den kunnskapen som LEDVANCE har, som markedsleder innen belysning, er en ideell basis for profesjonell støtte og perfekt, individuell kundebehandling. Den fokuserer på dine krav og dine kunders behov, slik at vi sammen kan tilby de best mulige og mest økonomiske belysningsløsningene for hvert bruksområde. Vår første prioritet er å utnytte strøm effektivt. Uansett om dine kunder er å finne innen industri, på kontoret, sportsanlegg, flyplasser eller i offentlige og private bygninger, er målet å spare strøm og redusere driftskostnader.


«Sammen med partnerne våre har vi optimalisert flere parkeringsanlegg ved å installere belysningsløsninger som ikke bare kuttet kraftig ned på strømforbruket og byttekostnadene, men i tillegg økte sikkerheten.»

Dipl. Kfm. (BA bedriftsøkonomi) Siegfried Wagner – Vertical Application Manager Facility Management DACH & Sales Director VAM DACH


Takket være den korte inntjeningstiden er lys det perfekte området å gjennomføre strømbesparende tiltak på. I fremtiden blir lys enda viktigere, ikke minst på grunn av stadig økende strømkostnader samt reguleringer og lover (inkludert europeiske direktiver, så som ErP-direktivet for produsenter, EPBD og den tyske strømbesparelsesloven for planleggere). I gjennomsnitt utgjør belysning allerede 30 prosent av dagens strømkostnader.

En av våre viktigste prioriteringsområder er å opprettholde dagens kvalitetsnivå på lyset. Vi gir systematisk rådgivning, både til deg og dine kunder, angående alle aspekter ved bygninger, inkludert utendørsinstallasjoner (lys for gangstier, parkeringshus, gater, foajéer, kontorer, trappeoppganger, pauserom og konferanserom osv.). Listen blir bare lenger og lenger: Moderne, funksjonell og økonomisk belysning må oppfylle en hel rekke forskjellige bestemte krav, avhengig av hva en bestemt sektor fokuserer på og et steds arkitektoniske utforming.

Når det gjelder lysoptimalisering og strømbesparelse har vi en mengde referanser innen bygningsdrift. Disse inkluderer for eksempel en vellykket konvertering av parkeringsplasser og parkeringsanlegg for partnere vi har hatt lenge.


Kontakt:

Siegfried Wagner

Key Account Manager Facility Management DACH & Sales Director VAM DACH

Tlf.: +49 160 96936643

E-post: facilitymanagement@ledvance.com