Vertical Application Management

I mange år har vårt spesialistsalgsteam hjulpet dere, våre bedriftskunder, å velge de beste og mest strømbesparende belysningsløsningene.

I løpet av denne tiden har teknologiene, lysmarkedet og de krav som blir satt til belysningssystem, gått gjennom flere perioder med raske endringer. Og hvordan de skal ser ut i fremtiden, fortsetter å bli bestemt av stadig nye teknologiske fremskritt.

Med forankring i bruk av veletablert forretningspraksis, så som OSRAM-merkenavnet for konvensjonelle lys og LED-lamper, kan LEDVANCE hjelpe dere på mange nye måter. Og vårt erfarne team med ledere innen vertikale markeder, som har en dyptgående forståelse av deres forskjellige bedriftsområder.


Uansett vertikalt marked – din globale partner

LEDVANCE har vertikale salgsorganisasjoner i Nord-Amerika og Europa. Vertikale salgsorganisasjoner bygges for tiden opp i Mellom- og Sør-Amerika. Vi har også utviklet noen foreløpige løsninger for andre land og kontinent.

For å kunne gi det samme høye nivå av støtte til alle over hele Europa, og tilby de rette strategier og tjenester, er en ansvarlig for vertikale markeder (IVAM – international vertical application manager) tilordnet hver av de fire vertikale markedene HANDEL, BEVERTNING, INDUSTRI, BYGNINGSFORVALTNING.

I de vertikale markedene UTENDØRS, TRANSPORT, HELSE kommer de ansvarlige for vertikale markeder (VAM – vertical application managers) til å fortsette å støtte dere, som alltid, med individualiserte konsepter spesialtilpasset for landet dere opererer i.


«La våre eksperter på vertikale markeder informere og inspirere deg. De kan vise deg hvordan du kan få ned kostnadene for belysningssystemene og forbedre lyskvaliteten. Spør og bruk ekspertene. Vi ser frem til å fortsette å stå ved deres side som en sterk lyspartner.»

Ingo Glowacz – Head of Vertical Application Management & E-Commerce, Europa


VAM-tjenester

  • Utvikle et individuelt lysoptimaliseringskonsept for ditt selskap
  • Besøk på stedet og konsulenttjenester på lys
  • Kundespesifikke markedsføringstiltak
  • Energirevisjon av forretningslokalene med en detaljert analyse av alle relevante lyspunkt, utvikling av anbefalinger for optimalisering og vurdering av alle potensielle innsparinger (strøm, utbyttingskostnader, materiale og inntjeningsperioder)
  • LEDVANCE-bruksområdepartner. Et nettverk av partnerfirma som kan levere alt som skal til for å oppfylle tjenestene (planlegging – installering – drift – vedlikehold – tilpassede løsninger)
  • Hjelp med å finne den rette distribusjonspartneren
  • Støtte med teknisk rådgivning / hjelp med å forberede tekniske belysningsspesifikasjoner / standarder

Kontakt:

Ingo Glowacz

Head of Vertical Application Management & E-Commerce Europe

Kontor:
Tlf.: +49 89 780673-194

E-post: vam@ledvance.com